Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 31.8.2010 20:48:49
|
|
|
|
symona
|
Lansko leto smo dobili odločbo konec septembra, nakazilo pa je bilo 11.11.
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 1.9.2010 8:14:17
|
|
|
|
bučkabb
|
evo jaz sem zadnjič vprašala na mail sklada in sem dobila naslednji odgovor: vloge so v postopku pregledovanja, dopolnjevanja in ugotavljanja upravičenosti. V kolikor bodo strokovne službe Sklada pri pregledu vaše vloge ugotovile morebitne pomanjkljivosti, vas bodo telefonsko ali pisno pozvale k dopolnitvi. Sicer pa boste prejeli ustrezen sklep, ko bo Sklad pričel z izdajo le teh. Zaradi velikega števila vlog in potrebnih postopkov, ki pa niso odvisni le od Sklada, pa pričakujemo, da bodo le ti trajali še kar nekaj časa, zato termina izdaje sklepov žal še ni možno napovedati. Lepo vas pozdravljamo, Stanovanjski sklad RS, javni sklad [color=navy size=2] [color=navy size=2]tak da sem skeptična če bo sploh kaj letos....
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 1.9.2010 8:16:22
|
|
|
|
bučkabb
|
ma ne vem kaj je zdaj to, sem hotla popravit in oblikovat in mi napiše error no obglavnem veste kaj piše in kaj sem hotela povedati.... čičimo in čakimo
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 1.9.2010 20:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Joj pol res lahko sam čakamo še neki časa
|
|
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 1.9.2010 20:57:25
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Tole obvestilo imajo že kar lep čas na spletnih straneh: http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/609/subvencije.html Tako, da bomo zgleda še nekaj časa čakali...
|
|
RE: Subvencije stanovanjskega sklada 2.9.2010 18:04:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Lansko leto smo dobili odločbo konec septembra, nakazilo pa je bilo 11.11. Lani so kar hitro sporočili, da je vloga sprejeta. Letos niti tega obvestila ni bilo. No, saj je nepotreben strošek, to se strinjam.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?