Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 12:42:31
|
|
|
|
Katy78
|
Predvolilni bonbončki?
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 12:44:51
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Predvolilni bonbončki? Kar se mene tiče, naj kar bodo, dokler so moji denarnici in Mladičevemu počutju v korist.
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 12:58:13
|
|
|
|
ana b
|
To je že vsa leta. Moraš pa izbrati ali za letovanje ali za zimovanje. Torej samo 75 eur ti šenkajo . Vseeno boljš kot nič.
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 13:01:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana b To je že vsa leta. Moj Mladič je v vrtcu od januarja 2007 in sedaj to vidim prvič, poleg tega pa je na obvestilu posebej pripisano, da je to letos. Edino subvencioniranje, katerega sem do sedaj zasledila, je bilo, ko si moral posebej oddati prošnjo upravi vrtca, ki je potem subvencionirala iz lastnega sklada. Moraš pa izbrati ali za letovanje ali za zimovanje. Torej samo 75 eur ti šenkajo . Vseeno boljš kot nič. Na našem obvestilu ne piše "letovanje ali zimovanje", temveč "letovanje in zimovanje".
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 13:51:50
|
|
|
|
ana b
|
MI smo dali to lani čez (zadnje leto v vrtcu) in smo mogli izbrati ali za zimovanje ali za letovanje. Če je oboje še boljš. Kolikor se spomnim pogovorov staršev, pa je bilo že prej, roke pa ne dam v ogenj za svojo trditev. Mogoče je letos prvič subvencija za letovanje in zimovanje. Kdo bi vedel?
< Sporočilo je popravil ana b -- 24.9.2010 13:53:44 >
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 24.9.2010 22:49:47
|
|
|
|
KT
|
Tudi pri nas je ali ali. Mogoče so se v tajništvu zatipkale. A na roditeljskem si bila? Niso nič omenili na to temo?
|
|
|
|
RE: Subvencije letovanj v MOL 27.9.2010 12:21:28
|
|
|
|
ninocka
|
To je zdaj ze nekaj casa, prej je pa bl se nek zdravniski tolar (nekaj podobnega). Pripada ti 75 EUR in jih lahko porabis ali za zimsko ali letno letovanje, za oboje pa ne.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?