|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Subvencija za vrtec
7.7.2008 15:14:12   
hillmagic
Pozdravljene ... Zanima me če katera ve do kdaj je treba oddati prošnjo za subvencijo vrtca. Dobili smo vrtec za septembra. Me me zanima kje se dobi ta prošnja in kakšen je postopek pridobitve. Če ima katero izkušnjo o tem Bi prosilo za mnenje in obrazložitev. Zanima me drugače za občino Škofja Loka. Če ste iz drugih občin pa zgolj kako je pri vas to potekalo..
Hvala Lepo bodite

Vse je za nekaj dobro :))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Subvencija za vrtec
7.7.2008 15:20:15   
lex
obrazec kupiš v knjigarni - za zmanjšanje plačila vrtca
ga izpolniš in mu dodaš odločbe od dohodnine (te, ki jih prejmeš iz davčne), lahko pa obkrožiš, da sami pridobijo podatke.
mislim, da je za novo vpisane otroke do 15. septembra ali novembra nisem več čist sigurna.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2008 15:25:41   
anetka
za novo vpisane otroke se odda prošnja za znižano plačilo vrtca do 15. AVGUSTA.
Lahko si pa tudi sprintaš tule

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2008 21:01:53   
Naja30
Za nove je vsaj 2 tedna pred vstopom v vrtec. Obrazec pa dobiš v knjigarni.

(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2008 22:49:35   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: anetka

za novo vpisane otroke se odda prošnja za znižano plačilo vrtca do 15. AVGUSTA.

A res??? A to je že ves čas tako? Se že pozabila od taprve hčerke.

Mene zanima če kdo ve, kaj je zdaj s tem brezplačnim vrtcem za tadrugega? Pri nas gre tamala s septembrom prvič v vrtec in naj bi torej imela zastonj. Pa je treba vseeno napisat to prošnjo za znižano plačilo?

(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 7:18:03   
BarbaraE
Taška - no, to pa tudi mene zanima. Bom najbrž kar v vrtec klicala in jih vprašala. Na rod. sestanku so samo rekli, da je treba do 15. avgusta oddat. Pri podpisu pogodbe mi je rekla, da nam ne bo treba nič oddat, ker že tako imajo podatke od ta starejše. Pred avgustom se bom pozanimala, kako je s tem.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2008 22:49:05   
hillmagic
anetka

Hvala ti sem bila že na občini in moram še nekaj dokazil priložiti in to je to Kot si rekla do 15.8. je treba oddati thank you Baj

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2008 8:10:02   
Anonimen
Zdravo!

Se opravičujem, ker pišem kar pod to temo, ampak mene pa zanima, koliko časa čakaš, da dobiš odločbo o subvenciji?

Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno. user posted image

Sem danes klicala in je treba "počakat par uric", da me nazaj pokliče. user posted image

(odgovor članu hillmagic)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2008 7:04:58   
Žabika
Tudi mene zanima, kje potem dobiš to odločbo. Na dom, v vrtec, ali je samo položnica pač nižja?
Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2008 7:08:50   
ajdaN
Odločbo pošljejo domov, vsaj v KR je tako.

Sem pa jaz dobila v parih dneh - ampak marca.

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81
Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno. user posted image

Ko boš dobila odločbo, bo na naslednji položnici šele toliko manj, kot si zdaj plačala "preveč".

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.7.2008 8:49:49   
*bubi*
Mi smo vlogo oddali 25.6. pa je še kr nimamo, medtem pa smo dobili že dve položnici s polno ceno.

No, naš vrtec je bolj prijazen.... dokler ni bilo odločbe, smo dobili položnico za 1. razred, po odločbi pa še razliko user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?