Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sub simplex in alergija 12.7.2008 22:30:28
|
|
|
|
julči
|
Bom napisala še sestavine, če se ktera bolj spozna, ker js se ne preveč: simetikon, karbomer, citronska kislina monohidrat, hipromeloza, natrijev citrat, natrijev benzoat, natrijev ciklamat, makrogol stearileter, natrijev saharinat, sorbinska kislina, aroma vanilije, aroma maline. Piše še da sorbinska kislina lahko povzroči DERMATITIS.
|
|
|
|
RE: Sub simplex in alergija 14.7.2008 8:36:04
|
|
|
|
mamica 1
|
Kaj pa če bi ji dala raje kuminov sirup ker je bolj naraven??? Nam je pomagal, pa imamo tudi krče zaradi alergije.
|
|
|
|
RE: Sub simplex in alergija 14.7.2008 9:47:29
|
|
|
|
julči
|
Ja samo kumina pa zapira in imamo s tem že težave.Hvala
|
|
|
|
RE: Sub simplex in alergija 14.7.2008 11:04:49
|
|
|
|
lunca2
|
Tudi mi smo alergiki na KM in je dobival sub simplex proti krčem. Res je pa tudi, da preden so ugotovili alergijo je imel hude krče tudi zaradi mleka, ki ga je dobival. Ko pa so mu ugotovili alrgijo na KM je začel dobivati pregomin in od takrat ni imel več krčev.
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 14.7.2008 11:06:03 >
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Sub simplex in alergija 14.7.2008 14:24:57
|
|
|
|
annie17
|
Jaz tudi priporočam kuminov sirup! Dobi pa se tudi sirup oz. kapljice Koroških lekarn, ki so še slajše in mislim, da bi bilo to še bolje, če mate probleme s kakanjem. Odpri novo temo in vprašaj, kdo lahko zrihta te kapljice in ti pošlje po pošti. Sigurno so kaki Korošci tu gor, če ne pa poiskusi na forumski strani brez alergij. Julči, a še dojite? V tem primeru priporočam tudi tebi sladke čaje, da z mlekom pride do otroka.
|
|
|
|
RE: Sub simplex in alergija 16.7.2008 22:23:22
|
|
|
|
Tisana
|
Sub simplex, kolikor jaz vem, ne vsebujejo ničesar, kar ne bi smeli uživati otroci z alergijo na KM. Njihova prednost je tudi to, da se simetikon, ki ga vsebujejo omenjene kapljice, v celoti izloči iz telesa. Simetikon je snov, ki zmanjšuje prostornino plinov, tako da se le-ti lažje izločijo iz telesa. Zaradi tega otrok tudi več prdi. Torej, sub simplex otroku ne morejo škoditi, lahko pa škodijo tvojemu ugledu, ker bo kdo mogoče težko verjel, da takšni zvoki prihajajo iz otrokove ritke
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?