Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilni stroj ful greje - normalno? 20.7.2009 20:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni moj Gorenjev kondenzacijski sušilec tut fino segreje prostor ... samo niti slučajno se pa ne segreje tako, da ga ne bi mogla prijet.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj ful greje - normalno? 20.7.2009 20:40:54
|
|
|
|
robinzon
|
Bi rekla, da bo treba poklicat servis in se pozanimat. Sama imam boscha in mi tudi zelo ogreje prostor, res pa je, da je majhen - bivši WC. To, da se sam sušilec tako segreje, da ga ne moreš prijeti, se pa meni zdi nevarno.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj ful greje - normalno? 20.7.2009 22:12:39
|
|
|
|
ancka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Bi rekla, da bo treba poklicat servis in se pozanimat. Sama imam boscha in mi tudi zelo ogreje prostor, Se strinjam, Putka. Mi imamo leto dni star sušilni stroj Bosh in je na otip zgolj topel. Prostor je sicer pregret do konca, ampak vedno takrat na stežaj odprem okno. Za pozimi je super. Najbrž tudi za tkanine ni najbolje, če so čisto prekurjene. Pokliči pooblaščeni servis.
|
|
RE: Sušilni stroj ful greje - normalno? 31.7.2009 6:00:57
|
|
|
|
punci
|
Jaz imam že staro kišto od Gorenja pa je isto kot pri ostalih, prostor full zagreje, da pa stoja ne bi mogla prijeta ne to pa ne. Če se ti stroj res tako zelo zagreje bi jaz raje iz preventive poklicala na kaki pooblaščen servis ker se mi ne zdi to normalno.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj ful greje - normalno? 1.8.2009 18:15:15
|
|
|
|
mala zirafa
|
Pa ne sušite perila zunaj ko je poletje?Normalno da greje, zato je hud porabnik E, pri nas pozimi super segreje stanovanje.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.