|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušilec na terasi?
17.9.2009 12:34:48   
Tanchy
Vreme je vse slabše (logično za ta čas), mi pa smo dobili 4.družinsko članico. Do sedaj sem perilo sušila na zaprti terasi na stojalih, zdaj pa se vse bolj veča potreba po nakupu sušilnega stroja.

Zanima pa me, ali bi lahko dali sušilca tudi ven, na teraso zaradi pomanjkanje prostora? Terasa je bolj zaprtega tipa, padavine nebi mogle priti zraven. Ima katera kakšne izkušnje s tem?

Pa še katere novejše sušilce imate in ste/niste zadovoljne z njimi?

Hvala!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sušilec na terasi?
17.9.2009 12:43:26   
Sreča in ljubezen
Jst imam sucilec Miele in sm zadovoljna z njim. Drzim ga v kopalnici ker mi je ogromna. Zdej za na teraso pa ne vem ce ga lahko das.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2009 12:52:05   
Lunca1
po moje ne, ker ti lahko zamrzne voda.

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2009 12:58:52   
tweety83
Sama imam sušilca znamke Bosch in sem zelo zadovoljna z njim. Glede tega da bi ga imela na terasi - to se mi pa ne zdi najboljša ideja. Jaz ga imam na pralnem stroju.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2009 13:02:11   
pety78
Jaz sem ga imela dve leti na balkonu, pa ni nič narobe z njim. Sedaj ga ima tašča na podstrešju in suši z njim, mi smo pa kupili kondenzacijskega. Tisti na balkonu je bil pa s cevjo, tako da se nobena voda ni zadrževala v njem. Kamot ga lahko daš. 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2009 13:02:43   
ledenaa
Jaz ne bi riskirala

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2009 13:16:46   
Hope2
A na pralni stroj ga ne moreš dat? Imaš pa tudi ozke sušilce

imamo bosch

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.9.2009 13:17:57 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2009 13:34:45   
Naja31
Po moje bi znalo biti problematično pozimi,ko je temperatura krepko pod 0.

Mi imamo zato sušilec in pralni stroj v enem. Za tisto redko sušenje, je več kot dovolj.
Tudi jaz sem najprej mislila kako bom skoz sušila, pa potem ugotovila, da se obleke preveč skrčijo.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2009 14:27:49   
LUNA83
Ja res je kot je Naja31 že pred mano napisala sem tudi jaz kupila stroj in sušilec v enem nato sem pa ugotovila,da ga lahko uporabljam samo za brisače,rjuhe in kake trpežna oblačila za vse ostalo user posted image pa ne!

Čakamo +

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2009 14:36:38   
Tanchy
Joj, na vodo pa sploh nisem pomislila user posted image .
Imamo mansardno stanovanje in je v kopalnici, kjer je pralni stroj poševna streha, tako, da sem ne gre, razen, če ga dam namesto previjalnega predalnika in podlogo za previjanje na sušilca user posted image . Drugam mi ne pride, sam tu pa tudi nimam nobene elektrike user posted image . Razen, če vsakič podaljšek dajem.

Ah, sem čist brez ideje, ker 2v1 novega pa tudi nebi kupovali. Se mi pol ne zdi taka kakovost kot vsak posebej user posted image . Pa  pralni stroj je pravzaprav nov, 3 leta ga imamo. Pojma nimam. Ostaja še možnost, da damo okno na teraso...pa so spet novi stroški user posted image .

< Sporočilo je popravil Tanchy -- 17.9.2009 14:39:00 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2009 14:40:23   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

Ja res je kot je Naja31 že pred mano napisala sem tudi jaz kupila stroj in sušilec v enem nato sem pa ugotovila,da ga lahko uporabljam samo za brisače,rjuhe in kake trpežna oblačila za vse ostalo user posted image pa ne!

točno tako.
Otroške obleke se full preveč skrčijo.
Ko sem prvič prala pisano perilo (moževe kavbojke in bombažne majice) so bile kavbojke tako zmečkane, majice pa so smrdele po zažganem. Sem šele potem dojela, da ne smeš skupaj sušiti različno debelih stvari.
Za kake rjuhe in brisače je pa ok.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.9.2009 14:42:24   
dskubin
Mi imamo v kopalnici pralnega in sušilnega drugega ob drugem, pa desko čez oba, pa na eni polovici taveliko previjalno podlogo. Tako imaš res veeeeeeeeeeeelik prostor za previjanje, kopanje, odlaganje stvari,...

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.9.2009 14:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

točno tako.
Otroške obleke se full preveč skrčijo.
Ko sem prvič prala pisano perilo (moževe kavbojke in bombažne majice) so bile kavbojke tako zmečkane, majice pa so smrdele po zažganem. Sem šele potem dojela, da ne smeš skupaj sušiti različno debelih stvari.
Za kake rjuhe in brisače je pa ok.

Zato pa dobiš navodila,da jih upoštevaš pri sušenju različnih materjalov.
Lp

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2009 15:35:34   
laura28
Moja mami uporablja sušilca že več let na balkonu in ni z njim zaenkrat še nič narobe, še vedno dela. Je pa res, da se not ne zadržuje voda, ker ni kondenzacijski. Pozimi gotovo porabi več elektrike kot običjno, drugo pa mislim da je isto.

Lp Laura

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.9.2009 21:36:18   
Spark
Ne vem kaj bi bilo lahko narobe. Sušilc oddaja toploto, in tudi če kupiš kondenzacijskega, boš pa sproti vsakič po končanem sušenju odllila vodo, da ne bi kaj zmrznilo.
Jaz sem s sušilnim strojem zelo zadovoljna. Res da otroška oblačila vedno kupim malo večja in mi ni hudo če gredo kaj skupaj. Sem pa dobila enkrat nasvet, da vsako novo stvar dam šele po 5. pranju v sušilca. Pred tem pa normaln sušim.
Imaš pa več različnih programov in se jih držiš.

(odgovor članu laura28)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.9.2009 12:28:12   
Tanchy
Punce, hvala vsem za nasvete, prav pridejo. Smo pa našli prostor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v manjšem hodniku, pred stanovanjem (saj smo v hiši pri starših) in bo na suhem, pa še nekaj prostora je zanj - bo šla rožica drugam user posted image .

Tako sem bila danes že v Gorenju in Mercatorju - naročila pa Gorenjev sušilec v Mercatorju user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednji teden ga dobimo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?