|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sušilci za lase (nasveti)
15.12.2007 11:19:43   
Serendipity
No, situacija je naslednja - crkno fen (na srečo sem jaz preživela user posted image ) pa sem v nabavi za novim in rabim nasvete.

Torej frizurce so moja šibka točka user posted image  - imam srednje dolge, črne, rahlo valovite (ampak res rahlo) lase. Všeč so mi frizure z volumnom v tem silu:
user posted image

Kakšen sušilec se priporoča za tako frizuro? Oz, kakšne tehnike sušenja...

Kaj takega? http://www.mimovrste.com/artikel/3470017628/susilec-las-braun-pro-2000-ion-df5 

Hvala za nasvete user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.12.2007 11:24:46 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sušilci za lase (nasveti)
15.12.2007 12:35:24   
lelaval
Jaz nastavka z avečji volumen nikoli ne uporabljam, ker nima nobenega ućinka (no, vsaj pri meni ne user posted image ). Uporabi kar fen z navadnim nastavkom in veliko krtačo, pa boš dobila takšno frizurco. Če si ne znaš posušit, pa ti naj frizerka pokaže (ali pa jo opazuj pri delu), potem pa le vaja dela mojstra. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2007 13:38:31   
2 Sraki
Dam lelaval čisto prav. Veliko krtačo, skozi katero zrak lahko potuje in fen z veliko močjo in veliko toplote, tako bo frizurca uspela. S tem nastavkom pa hmmm ne gre ravno najbolje. Morda ima kakšna prijateljica tak fen z nastavkom, da sprobaš, ker res ni ziher da ti bo delovalo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2007 14:06:32   
Magi*
tale difuzer ti samo kodre malo bolj definira, če imaš naravno skodrane lase in poleg tega še uporabiš kako kremco za kodre. ampak še v salonu jim ne rata vedno, kaj šele da bi meni.

jaz si občasno s tem nastavkom posušim, da nardim kodrčke, pa si jih potem spnem, kot spuščena frizura pa mi ne deluje OK.

za volumen pa jih jaz posušim najprej tako, da se priklonim in lase padejo navzdol - to jih privzdigne od korenin, potem pa v suhem stanju obdelam normalno še na krtačo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2007 14:24:30   
Serendipity
Super! Hvala za nasvete ... Ponavadi si tudi jaz delam volumen s sklonjeno glavo ... mi pa vedno hitro ''padejo'', pa zgledam kot polizan kuža... user posted image
Sem pa opazovala frizerko pri delu, pa poskušala to telovadbo doma, pa sem ugotovila da rabim nekaj ur joge, da bodo meni take akrobacije uspevale... user posted image  No, grem v nabavo za nekim fenom, se moram opicanit za danes, ker bo feeeštaaa! user posted image

Hvala punce! Lep vikend!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.