Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 16.3.2008 20:02:22
|
|
|
|
NTS
|
whirpool, matrix, .. sigurno še kakšna znamka. jih pa najdeš v Big Bangu, Merkurju, leclercu.. pa pa
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 16.3.2008 20:15:11
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
Mislim da ima tudi Bosch nekaj aparatov izven standarda.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 8:07:08
|
|
|
|
jajula
|
tud electrolux, candy...sej jih je kr dost, mi imamo brandta pa sem ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 10:06:20
|
|
|
|
katra55
|
Jaz imam Brandt
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 17.3.2008 10:30:15
|
|
|
|
emmy
|
Mislim da imajo vse znamke pralnih strojev tudi te, ki se polnijo od zgoraj. Pojdi malo naokrog in poglej v Merkurju, Big Bangu ali GA aparati (od GA imaš veliko tudi na internetu). Jaz imam Candy-evega in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 21.3.2008 14:34:29
|
|
|
|
RoZala
|
Nataan išče sušilni stroj, ne pralni. Teh ni toliko. Za Brandt vem, da ga hvalijo, ga ima prijateljica že nekaj let (sicer pralno-sušilnega) in je zadovoljna z njim.
|
|
|
|
RE: Sušilni stroj - "top loader" 24.3.2008 19:54:24
|
|
|
|
Ewwa
|
Tudi jaz imam Candyjevega, vendar že nekaj časa nekaj nagaja, tako da bo po vsej verjetnosti treba v roku enega leta kupiti novega. Brandt pravite? :)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
zanositevxtinchyV kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?v 3 mesecih (
65%)

čez pol leta (
11%)

čez 9 mesecev (
4%)

čez 12 mesecev (
3%)

več kot 12 mesecev (
11%)

s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (
6%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!