Gina
|
1. kondenzacijski zbira vodo iz perila v posodi, odzračevalni ima pa cev, ki pelje iz stanovanja, in po tej cevi gre para ven 2.Jaz imam sušilca na pralnem stroju. Dobiš take čepke, že zraven sušilca, na katere postaviš gor, samo v trgovini povej, da boš dala na pralni stroj, da ti jih dajo zraven. Ful drži, super je, nobenega problema. 3.ne 4.ne, samo cunje notri vržeš in čakaš da piska, da se je posušilo. No, če imaš tak stroj s tipalom. Sicer pa nastaviš potrebni čas, samo to je meni bolj komplicirano, imam raje, da stroj misli namesto mene, razlike v ceni pa skoraj več ni. 5.a so dragi, saj niso tako zelo. Kot vsaka mašina za v stanovanje se mi zdi, ampak je najboljša stvar, ki sem si jo privoščila v zadnjih letih. A veš koliko časa in živcev ti prihrani. Pa če daš pravi čas ven iz stroja, ti likat ni treba. Jaz sigurno že par mesecev nisem peglala, ker pride speglano in mehko iz sušilca. Prihraniš elektriko za likalnik, pa denar za mehčalec, ker ga ne rabiš več. 6. ne vem, kateri so dobro. Jaz ima kar Gorenjavega kondenzacijskega, pa suši zaenkrat že tri leta 7-9 žeht na teden, pa trkam, dela. 7. samo še to, postavi ga v prostor, kjer imaš okno, ker ti sušilec naredi zelo vroče in vlažno ozračje v tisti sobi, kjer ga imaš. Jaz imam stalno okno odprto, pa je čisto ok, če ga pa ne bi imela, bi bila pa kriza. No, ali pa če ti naredi tvoj luknjo v steno za odvod vode, pa ne kupiš kondenzacijskega ampak navadnega - je tudi ok.:zajcek:
|