solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: BELINEA ker zdaj stojim pred omaro pa se mi meša Katera pa ne? meni ne, ker sem se založila s poletno garderobo , zdaj samo upam, da je jesen še daleč, ker potem bo pa spet kriza. Nevem pa kaj delaš, ker pri nas načeloma lahko kakšne dneve tudi v zelo športnih oblačillih pridemo. Drugače pa hlače klasičnega kroja (rjave, črne, zelene, s črtami ali brez, ...), kakšne dobre kavbojke za casual Friday. Sem si pa že kupila eno belo body-srajco (zato, da mi ne leze ven) za jesen in je dragi rekel, da zgledam kot tista bjonda iz CSI - res dobra investicija. Pa še eno rjavo imam ogledano. Lani sem pa še največ nosila različne jopice za ovijat ali pa samo na gumbe pa kakšen top spodaj. Zdaj pa premišljujem, da rabim še črne škornje in kakšne fajn bermude. kje se pa to dobi??? js bi tudi to imela drugače pa mislim, da je najboljši nasvet, ki ga lahko dobiš, kar se tiče (pre)svežitve omare in garderobe je to, kar je rekla mamči ( ): nabaviš kataloge, pa kako Anjo, Liso in kar je še podobnih smeti ( ) in greš v nabavo. Splača se ti pogledati tudi v kakšen Gloss al pa Cosmo, čeprav so tam včasih precej pretirane in precej najstniške variante. pa mal na net skočiš, da vidiš, kaj ima npr. Mura (če ti leži, čeprav so se izredno poboljšali in smo že ugotavljale, da je bila tale poletna kolecija prav 1a), Mango, Zara, H&M ipd. Za nakit pa skočiš v Accesories al pa Lunco... za torbice (in čevlje) svetujem Bata in Stieffelkoenig (prosim, da popravite, kar je narobe )... sicer pa v nobeni omari na smejo manjkat ene elegantne črne hleče in bela bluza (ki jih z dodatki lahko spremeniš v 5 variant), kak jopa je res nepogrešljiva,.... na kake take hleče je naboljše, da greš v eno izmed omenjenih trgovin in si nabereš kake lahke majčke-puloverčke (kej iz bombaža, dolgi ali tričetrt rokavi), ki se res fajn nosijo in so nezahtevn za vzdrževanje... bo kaj boljše??