|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strokovni izpit - OŠ
10.4.2008 18:54:57   
Nenya
A je kje kdo, ki bi mi glede SI dal kak spodbuden nasvet. Čez 14 dni ga mam in ravno zdaj je tamlajša začela ponoč štrajkat in ne spi, jest sem čist preč, gradiva je pa od do, sem se že nekaj učila, a če se mi upičijo v kakšno podrobnost nimam šans.
Ga pa skor morm narest, ker naj bi šla sept. v službo.
Aja, svizovo stran poznam, pa mi tam niso v kdovekakšno pomoč.

Mal navijanja tud prosim user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 19:12:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strokovni izpit - OŠ
10.4.2008 19:39:01   
onur
baje, da če pri pisnemu delu kaj fališ, te tisto vprašajo pri slovenščini (drugače pa če nimaš napak tisto, kar si se učil), za ostali del pa da ni takšnega problema. Saj bo boš videla. Ne me pa vprašat. jaz sem ga decembra lani imela iz socialnega varstva in je malo bolj težji od šolstva ter tudi bolj zafrkavajo, pa je šlo. sej so se mi upičli tudi v podrobnosti, ampak stvari sem splošno znala, čeprav podrobnosti ne tako, da sem naredila. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2008 21:35:00   
Anonimen
Dobro preberi zadeve, na izpitu pa povej vse, kar se spomniš, da bi bilo vsaj približno povezano z vprašanjem. Moja komisija je bla zelo prijazna, pomagali so mi s podvprašanji. Če boš vsaj nekaj vedla, boš nardila. Mislim, da jim ni cilj, da bi metali kandidate. Vem, da je panika, a boš videla, da bo šlo.

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2008 21:42:24   
*bubi*
Valjda, da bo šlo. Jaz sem ga ta teden naredila user posted image . Pa sem bila cel prejšnji teden na bolniški zarad bubija, še en teden prej pa sva bila v bolnici, tako da ti je lahko jasno, koliko sem se učila v finišu.

Dobro, da sem se že okol novega leta začela, po palem, kolikor je pač čas dopuščal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2008 21:43:23   
sonček33
za katero področje???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2008 21:50:35   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

TUKAJ imaš vprašanja, meni so kar precej pomagala za ponavljat snov.
srečno!

Zimska, a tale vprašanja pridejo v poštev samo za OŠ ali tudi za SŠ? Moj mož se namreč ravno pripravlja na strokovca, dela pa na gimnaziji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2008 22:12:40   
lex
jaz sem ga tudi naredila pred kratkim. Ni tak bav bav kot pravijo, je pa res, da me je bilo strah predvsem zaradi tega ker se mi je zdelo, da nič ne znam. Prvo vprašanje iz ustave sem si lahko postavila kar sama, tudi gospa za vrtce je bila prijazna, čeprav o kolektivni skor pojma nisem imela, pri slovenščini mi je pa v bistvu vse ona povedala, jaz sem se samo pametno delalauser posted image .

Neko pregledno znanje moraš met, ni pa nujno da te vsak detajl vprašajo, pa odvisno je od komisije.
Jaz sem se učila poleg 3 letnika in 10 mesečke in popoldan so kar neki zahtvelai od mene, pa ene 3x sem zgodaj zjutraj vstala, da sem se učila.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2008 22:14:23   
lex
jančika ustava in slovenščina je za vse ista (razen za sloveniste) zakoni so pa razdeljeni na področja OŠ, vrtec, SŠ,.. razen tisti skupni zofvi, kolektivna pogodba

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2008 22:34:46   
Jančika_
Lex, hvala. Nekako tako sva tudi predvidevala.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2008 22:43:39   
Pikec
razdeljeni na področja OŠ, vrtec, SŠ,..

Te sem morala še jst znat user posted image . Pa mam s šolstvom skupno sam to, da še kar hodim na faks user posted image .

Je pa z vsemi strokovnimi (pa jih mam že cel kup za sabo - cca ene 4 al 5 al clo 6 veš da se ne spomnim, jih je blo že tolk user posted image ) tko, da načeloma ne iščejo neznanja. Če le pokažeš neko splošno znanje s področja ne iščejo lih kakih hudih lukenj in neznanja ampak se kr hitro zadovoljijo s tistim kar poveš.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2008 6:34:49   
Nenya
Punce, vsem hvala za nasvete in spodbudne besede. Danes smo malce bolje spali, tamalidve bom dala v varstvo starim staršem, pa akcija. Res upam da se mi ne bojo upičili v kakšen detail ker snovi je kolikor hočeš.

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 16:09:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?