Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stroški pošiljanja po eBay 5.9.2004 13:44:53
|
|
|
|
Annny
|
Živjo! Za stroške vedno povprašaj prodajalca. Na Ebayu (na strani z vozičkom, ki ga namreavata kupiti) imaš na desni strani 'rubriko' Frage an der Verkaufer- klikni tja in prodajalcu pošlji mail. Cene shippinga so ZELO različne. Pri vozičkih se gibljejo od 40 do 150 Eur. Če pa kupuješ posebej še košaro za voziček, je shipping zanjo cca. 35 Eur (npr. pri Quinnyjih). To je odvisno od tega, ali ti paket pošljejo po Deutsche Post, po DHL itd. oz. tudi od tega, ali je paket zavarovan (versichert) ali ne. Preden kaj kupiš, se vedno PREJ pozanimaj za stroške pošiljanja- po toči zvoniti je prepozno, saj je spletni nakup obvezujoč in se kasneje ne moreš premisliti. Fajn nakup vama želim!
|
|
|
|
Stroški pošiljanja po eBay 8.9.2004 8:15:06
|
|
|
|
mozart
|
Prosim, če sporočiš kaj so ti odgovorili, ker sem tudi jaz gledala vozke, sploh pa cene! hvala in l.p. tija:
|
|
|
|
Stroški pošiljanja po eBay 8.9.2004 10:50:51
|
|
|
|
Annny
|
Tija, na Ebayu je na stotine prodajalcev vozičkov(-: Pošlji maile desetim (tvojemu 'ožjemu izboru' vozičkov) in izberi najbolj optimalno varianto..Nekateri tudi sploh ne pošiljajo v tujino. Vzelo ti bo nekaj časa in dogovorov, ampak nihče se ne more dogovarjati namesto tebe(:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?