Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stripping-luščenje plodovih ovojev 16.11.2009 21:42:24
|
|
|
|
Gwendolen
|
So naredili moji prijateljici in je skoraj do stropa skočila, tako jo je bolelo. Je rekla, da nikoli in nikdar več ne pusti tega narediti. Njej je naredil samo zato, ker je imela rok in še nič odprta, pa hkrati malo neučakana in ji je rekel samo, da bo pa malo pospešil zadeve, pri čemer je za izrecno soglasje ni vprašal. Je potem zvečer res dobila popadke in nato zjutraj rodila, vendar se je vse skupaj zelo vleklo - ni bilo še vse čisto zrelo in je težko rodila. Odvisno, kakšen razlog imajo, da ti naredijo stripping. Poznam pa eno, ki je imela že vse zmehčano in je to ni nič bolelo. Tako da ... odvisno.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Stripping-luščenje plodovih ovojev 16.11.2009 22:27:37
|
|
|
|
tintin
|
meni, 6 dni po roku, vse ready steady...dodali so še malo um. popadkov in otroček je bil zunaj v uri pa pol od prvega popadka. Ni prijetno, ampak je za zdržat.
|
|
|
|
RE: Stripping-luščenje plodovih ovojev 17.11.2009 1:05:15
|
|
|
|
Crystall
|
Meni so tole naredili 22.10. - na rok, ker nisem bila nič odprta. Krvavela sem potem še nekaj dni, bolelo me je malce, ampak se da zdržati. Je pa res, da sem imela krasno zdravnico Mi pa tole ni poroda nič sprožilo . Rodila sem šele čez 13 dni in to s pomočjo tabletke! Kar pogumno!!!
|
|
RE: Stripping-luščenje plodovih ovojev 17.11.2009 9:02:19
|
|
|
|
Taanikaa
|
Ja meni so ga naredili,bojda mi je to prihranilo 12 ur matranja...bolelo ko ...sem pa na koncu itak imela cr pol,mi je pa pospešilo popadke,vglavnem,se je pol po strippingu začel dogajat ja.. ampak pol so mi še spining naredili,toooooo šele boli!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?