Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 25.8.2008 22:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
V nobeni nisem dobila
|
|
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 25.8.2008 22:19:35
|
|
|
|
CatJa
|
Tudi jaz nobene. Jih je pa moja mama v prvi nosečnosti veliko dobila, v drugi in tretji pa baje ne več.
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 25.8.2008 22:20:45
|
|
|
|
Jullija
|
Srečnice
|
|
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 25.8.2008 22:54:50
|
|
|
|
lelaval
|
Srečnice To pravim tudi jaz - in še prav favš sem vam. Jaz sem jih v 1. dobila kar nekaj - po trebuhu pod popkom, pa sem se ful mazala s kremami proti strijam. V 2. sem se prav tako mazala, pa sem jih dobila še nad popkom, v 3. pa sem rekla, da ne bom več metala stran denarja za te kreme, ki itak nimajo učinka, pa sem uporabljala le mleko za telo, ki sem ga tudi drugače - in kolikor poznam svoje telo, nisem pridobila nobene nove strije
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 7:42:08
|
|
|
|
puncica
|
Ne prvič ne drugič nisem dobila nobene strije.
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 7:56:40
|
|
|
|
tiamia
|
Jaz sem jih v prvi nosečnosti dosti dobila, sedaj sem drugič noseča, bomo videli kaj bo
|
|
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 10:41:30
|
|
|
|
Virtualna
|
Tudi jaz sem v prvi nosecnosti fasala kar precej strij po trebuhu, sedaj sem noseca v drugo (36.teden) in hvala Bogu nisem dobila nobene dodatne strije...upam, da do konca tako tudi ostane
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 10:42:48
|
|
|
|
nejcko
|
V prvi nosečnosti nisem dobila nobene strije, v drugi pa točno tri okoli popka - so pa čisto majhne in precej neopazne.
|
|
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 12:23:06
|
|
|
|
anckabancka
|
V nobeni od treh nosečnosti nobene strije. No, jutri imam rok in bom za tretjič še videla. Ampak glede na to, da trebuh ni nevem kako velik...
|
|
RE: Strije v drugi nosečnosti 26.8.2008 20:27:48
|
|
|
|
M_mojca
|
joooj punce, srečnice tiste, ki niste dobile nobene strije! jaz mam pa strije že od prej, ker sem že od malega bla bolj debeluškasta, kasneje sem se pa zlo hitro redila (ko sem shujšala, so strije obledele in postale manj opazne) in strije imam vspovsod že od prej - po trebuhu sem čisto progasta in zdaj ko je trebuh velik, mi prav smotano zgleda... , strije mam po rokah, po zizah. Edino strah me je, da bi mi trebuh še bolj popokal....kr pol bi pa res grozno zgledal, ker je že zdej čisto čisto progast....moj pravi, da sem kot tigrica...haha...primerjava pa taka
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......