valči
|
Res se mi smiliš,bogica ,pa samo 13 kil . Prvič sem se zredila 10 kil in sem kasirala nekaj posamičnih strij po trebuhu. Drugič sem se zredila22 kil in sem strijasta po bedrah-notranja stran,zadaj po riti po trebuhu,ne tako kot ti,ampak posamično,malu tu,malo tam,po zizah...Sedaj sem na prednosečniški teži 58-59 kil,pa je postava taka čudna:nič jošk,no malo več kot nič,trebuh nekaj takega,kot tvoj,nič kaj lepa postava,čeprav mož pravi drugače.Glede strij: ti bodo sigurno zbledele,,ne bodo se tako videle,ker meni se vsak mesec manj vidijo,pa bo pupa stara 10 mesecev.Predlagam ti,da ne greš na opreracijo,dokler nimaš toliko otrok,kot želiš,pa fejst se maži.Ni treba neke fejst drage kreme met,samo mastna naj bo.Po tuširanju,pa fajn masiraj,meni je pomagalo,ker res nimam več tako grozno,dosti so zbledele. Srečno,pa ne obupat,pa še nekaj;moja sodelavka je take strije fasala po prvem porodu ima pa tri sinove in pri nobenem nič dobila več strij.Tako da mogoče jih ne boš več dobila pri drugi nosečnosti.
|