|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije
5.3.2010 12:26:10   
barb78
Vem, da se je že dosti pisalo o strijah. Sama sem se med nosečnostjo mazala z Afroditino kremo, sedaj (po porodu) pa uporabljam Eucerinovo olje. Strije so se mi pojavile 2 tedna pred porodom. Prebrala sem, da sčasoma izginejo. Ima katera kakšen nasvet glede tega kako se jih znebiti oz. kdaj izginejo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strije
5.3.2010 12:37:43   
mišamaša77
Živjo, strije NE izginejo nikdar, ampak samo pobledijo. Žal!

(odgovor članu barb78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2010 12:39:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77

Živjo, strije NE izginejo nikdar, ampak samo pobledijo. Žal!

jap na žalost izgiejo samo z laserjem... pa še to ponavadi ne vse...

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2010 13:46:49   
avgust09
ja tud men niso zginle user posted image zdaj 7 mesecev po porodu edino niso več rdeče-vijoličaste ampak bledo bele. Vsaj to user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2010 13:50:31   
lunka1
Punce, a ste se ve vse mazale med nosečnostjo in so se vam strije še vseeno naredile? Pa dovolj tekočine popile?
Jaz imam še čisto malo do konca (10 dni) in imam le kakšne 2-3 črte po prsih... Upam, da ne bom dobila kakšne po trebuhu user posted image

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.3.2010 13:53:12   
štrumfek
jaz sem se mazala skos. Pa imam cel trebuh strijast.. pa to ni malo.. ampak se ne sekiram, pač cena materinstvauser posted image Drugače je pa odvisno od posameznice ali se bojo naredile, ali ne. Kolegica se ni celo nosečnost 1x namazala pa nima nobene, jaz sem se skos, pa jih imam za izvoz.. nimaš kaj tko je

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2010 16:55:16   
principessablu
ne pomaga niti mazanje,niti laser...niččččččččččččč...imaš jih za cel lajf...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.3.2010 14:32:06   
barb78
No če pa je to cena, ki jo plačaš da imaš doma takega sončka pa tudi OK. Pač nebom več nosila dvodelnih kopalk ipd. user posted image

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.3.2010 14:41:23   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: barb78

No če pa je to cena, ki jo plačaš da imaš doma takega sončka pa tudi OK. Pač nebom več nosila dvodelnih kopalk ipd. user posted image

Tak se govori! Strije pa lahko glih tak pokažeš, nisi edina, ki jih maš. Ne bodi jim fauš malo soncauser posted image

(odgovor članu barb78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.3.2010 14:45:53   
slovenka
jaz sem se tudi redno mazala, dobila pa čist na koncu po eno črto na vsaki strani trebuha - oz. pred porodom se jih sploh ne spomnim, verjetno nisem dobro videla user posted image Tudi meni se strije ne zdijo nek problem, jaz bolj skrbim za zizije user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 16:33:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.3.2010 13:34:47   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: principessablu

ne pomaga niti mazanje,niti laser...niččččččččččččč...imaš jih za cel lajf...

Se podpišem. sem jih dobila tudi sama, ko se mi je nekaj tednov pred porodom obesil trebuh. Tako da je koža popokala kljub temu, da sem se redno mazala. Pa me niti malo ni sram oblečti 2delne kopalke.

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.4.2010 11:40:04   
Soncchhek
jaz bom pri tem verjetno zaupala Vichyjevi kremi..
saj vem da je vse odvisno od kože ipd....ampak prijateljica se je s tem mazala obe nosečnosti in nima nobene strije....

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.4.2010 11:45:44   
charlyka
Jaz se mažem vsak dan z eucerinovim oljem - se mi zdi, da že celo stanovanje po tem olju smrdi user posted image user posted image

Zaenkrat še ni nič opaziti, da bi se kaj delale strije, ampak je treba počakat do konca ...

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.4.2010 11:52:08   
Soncchhek
Charlyka a ga nanašaš na mokro kožo in obrišeš....ali obrišeš z brisačko kožo pa potem?

Jaz nerada uporabljam olja, ker se mi ne vpijejo v kožo. IN sem cela mastna, potim se ipd.

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.4.2010 12:01:18   
Getreal
Ma to res ne moreš vedet al bodo al ne bodo..vse je odvisno od tvorbe kolagena v tvoji koži, na kar pa ne morejo vplivat kreme..mogoče bolj kšna masaža, prekrvavitev, vnos vitamina E,..

Jaz sem sicer dobila samo 2 pikici čisto mali odspodaj pod trebuščkom, tko da sem vesela, ker sem bla vedno prepričana, da sem nagnjena k strijavosti in sem pričakovala kratkomalo katastrofo...user posted image sem se mazala z vsem možnim - z oljem od hipp, s kremo od collistar, z oljem od johnsons&johnsons, z kremo oliva od kancilije, zej na koncu kar z oljem od lumpi ker ga je itak šlo na hektolitre, pa še z eno kremo od justa...etc pa še vedno ne morem trdit, da so za to, da mi koža ni popokala zaslužne te kremice...

V glavnem znamke niso pomembne, če mene prašaš. Moja kolegica se je isto mazala pa ima dosti strij, druga spet se sploh nikoli ni namazala, pa jih ni dobila. Imaš vse sorte situacij...ženske jih tut recimo v prvi nosečnosti niso dobile, v drugi pa milijon..Na to zelo težko vplivaš..user posted image

moj nasvet - nobena znamka vam ne bo garantirala uspeha, tko da ne zapravljat ful denarja za to. Raje navadno oljčke pa raje večkrat na dan mazat, vsakič ko se spomnite, masirat, bo bolj pomagalo.. user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.4.2010 21:37:22   
charlyka
Jaz se najprej obrišem, potem pa z oljem po trebuščku pa malo še po stegnih ...

Zdaj sem pa še celulit na nogah opazla user posted image no ja, kaj čmo, tak pač je ...

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.4.2010 21:46:04   
m_o_i
strije so gensko pogojena zadeva in konec-ce so ti namenjene, je ni kreme, ki ti bo preprecla nastanek le-teh!

tiste razne obljube v reklamah pa tak veste, da vam samo denar iz zepa vlecejo,aneuser posted image

pa se to: mazanje obrisane koze z oljem jo bo izsusilo; olja se mazejo na vlazno kozo, potem se malo potapkas z brisaco in je to touser posted image  

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 9.4.2010 21:47:26 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2010 22:25:23   
/jokica/
po trebuhu imam kako strijo, mogoče dve, pa še to zelo tanke in svetle, medtem ko imam pa boke, tazadnjo in pa bedre KATASTROFALNE!! tam so strije globoke in 20 mesecev po porodu še kako vidne user posted image

sem pa verjetno naredla eno veliko napako, zaradi katere pravim, da ne govorit da kreme ne pomagajo - po moje je tudi to odvisno od posameznice in lahko rečem - krema mi je pomagala, ampak žal sem se mazala samo po trebuhu user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2010 22:47:50   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

jaz sem se tudi redno mazala, dobila pa čist na koncu po eno črto na vsaki strani trebuha - oz. pred porodom se jih sploh ne spomnim, verjetno nisem dobro videla user posted image Tudi meni se strije ne zdijo nek problem, jaz bolj skrbim za zizije user posted image user posted image user posted image

Strije bi verjetno preživela, ampak, da so "joške" zginle, to pa .... user posted image

Kar se strij tiče, je v igri predvsem genska zasnova, koža takšna ali drugačna, odvisno kakšno podeduješ, ampak prsa, moja mama jih ima, jaz pa sem jih očitno podedovala po očetu, zero, zerissimo. user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 15.4.2010 22:48:45 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

madeži
MC09

S čim uspešno odstranjujete madeže? Prosim za komentarje

Vanish (32%)

Ariel professional (14%)

trdo milo DM (5%)

nič od naštetega (27%)

perem samo s praškom (21%)

Število vseh glasov: 91

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!