|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strije
2.7.2009 21:01:20   
Isabelle
Zanima me v katerem tednu ste se začele mazati proti strijam?In s čim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strije
2.7.2009 21:31:09   
emica2008
kar čimprej se maži da se koža začne pripravlat. najbolj da kar z navadnim mandljevim oljem

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2009 7:40:50   
jera3
Že od začetka sem se mazala z mandljevim oljem in mustelino kremo proti strijam, ampak sem jim žal podvržena in ima cel trebuh poln strij :(

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2009 7:58:34   
MATEJKA_
jaz sem se začela mazati že v II. mesecu. v lekarni mi je priporočala, da naj se najprej namazem z navadnim mandljevim oljem, preko pa z eno kremo proti strijam - je rekla, da se ne swplača dragih kupovat... in res, kupila sem si tisto od dm-a in moram rečt, da mi je ostalo (po porodu) le par strij na bokih, na trebuhu niti ena. res pa je, da je velik del odvisen tudi od tega, ali si k strijam nagnjena ali ne. če si, ti tudi najdraćje kremo ne bodo pomagale. najbolj učinkovito je mandljevo olje - namažeš se zjutraj in zvečer. koža ostane prožna.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2009 8:21:27   
eternety
Začela mazat že od začetka s kremo Pregnacare. Sem v 32. tednu, zaenkrat še nimam strij po trebuhu.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 8:55:03   
šrimpf
Jaz sem se od nekje tretjega meseca zvečer po tuširanju namazala s Hippovim maslom za nosečnice, pa nimam nobene (nove) strije. Kupi se pa v milerju za okrog 10 eur, skupno bom porabila 4 lončke. Sem v 40. tednu. 

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2009 8:57:35   
baby blue
Jst sem se začela mazati tam okoli 2. oziroma 3. meseca in sicer z babylove mama oljem... Do sedaj še nobene strije ne na trebuhu ne na stegnih in ne na prsih user posted image user posted image

Aja sem pa sedaj v 30. tednu

< Sporočilo je popravil baby blue -- 3.7.2009 8:58:04 >

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2009 11:15:02   
Isabelle
A Hippovo maslo za nosečnice se dobi še v kateri drugi trgovini?Ker Miller mi je malo predaleč.
Drgač pa najboljš da se kr zmanjdljevim oljem mažem, ane? user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2009 11:31:59   
Anonimen
jst se mažem z navadnim olivnim oljem v katerem sem namočila šentjanževko - s tem sem se mazala že pred nosečnostjo vsak večer po tuširanju, tako da kr nadaljujem s tem. najbol naravno in najceneje!

(odgovor članu Isabelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2009 12:50:27   
giotti
Ne vem, če ima to kakšno povezavo s strijami, se pa sama mažem nekaj časa z olivnim oljem, potem zamenjam in se mažem s kokosovim maslom (sem ga kupila v Maxiju na tistem oddleku za bio prehrano), zdaj bom še malo s karitejevim maslom, pa potem spet z olivnim oljem... tako pač, zanalašč malo menjavam, vedno pa se mažem samo s tistim, kar bi tudi pojedla, ker to na nek način tudi pojemo, čeprav preko kože.

< Sporočilo je popravil giotti -- 3.7.2009 12:51:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2009 15:51:52   
dreamhorse
Jaz sem se mazala že prej, ker imam nasploh suho kožo. Prav tako sem se mazala v nosečnosti z kremami, ki sem jih imela prej.. samo, da so vlažilne. Proti koncu nosečnosti pa sem se tuširala s seba med oljem za tuširanje, po katerem se ni treba več mazat, saj sem imela alergijo na vse kreme in gele za tuširanje. No, strije nisem dobila nobene.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2009 16:59:32   
VRTNICA84

Proti strijam se začni kar hitro mazat.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2009 18:32:30   
metka_zone
Jaz se mažem že od prej z ognjičevo kremo,na morju pa itak z olivnim oljem ( ti pomaga pri sončenju )...Nimam nobene strije,razen iz pubertete malo pod kolenom...Poizkusi,ampak čimprej.Pij tudi ogromno tekočine...
Lp

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2009 20:46:39   
EMILY 3
z babylove oljem od 5.tedna in nimam niti ene strije,če prav sem se zredila za 20 kg...tako da če bi bla še 10krat noseča bi se vedno mazala le z babylove oljemuser posted image user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.7.2009 15:43:19   
Monni
Jaz sem se mazala z oljem, kupljenim v DM (njihova znamaka) in nisem dobila niti ene strije. Mi je pa olje bolj odgovarjalo kot pa kreme, sploh na koncu nosečnosti, saj se mi je zdelo, da krema ni dovolj vlažilna in me je še vedno vse srbelo ko se je koža raztezala. 

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.7.2009 16:50:09   
šrimpf
tudi jaz sem poskusila s tem oljem, pa me je srbelo obupno

(odgovor članu Monni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.10.2009 11:57:43   
googica
js sm se mazala skoraj vso nosečnost, predvsem z zelo mastnimi masli za telo.. ni pomagalo, v parih dneh, zadnje dni nosečnosti, je cel trebuh postal strijast.. katastrofa! brezveze zapravljen denar, zgleda res ne moreš pomagat, če si nagnjen k temu

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.10.2009 12:52:59   
milki

IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Začela mazat že od začetka s kremo Pregnacare. Sem v 32. tednu, zaenkrat še nimam strij po trebuhu.

Enako. S tem da sem sama v 36.tednu in nimam strij. V prvi nosečnosti sem se mazala z isto kremo in tudi nisem dobila nobene strije.

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.10.2009 12:54:53   
bellamia
olivno olje od samega začetka, najbolj naravno, kar je dobro za v usta je tudi za kožo.
prvič nobene strije, drugič (34t) nobene strije,,,upam da tako tudi ostane!

lp

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.10.2009 13:52:12   
Alči
v prvi nosečnosti sem se mazala z oljem proti strijam, pa jih nisem imela do zadnjega tedna, no potem pa so se pojavile...Zdaj sem v 22 tednu in se tudi že mažem, pa se mi stare širijo tko dauser posted image . Pač tako kožo imam in ne morem nič proti temu. Mažem pa se itak po celem telesu zdaj z oljem, bolj zato, ker imam tako kot v prvi nosečnosti, noro suho kožo, ta olja "proti strijam" pa imajo baje veliko vitamina e, kar pripomore k bolj elastični koži, bolj mehki. Kar je res, koža je res ful fina pol, sam če si pač nagnjena k strijam....sorči srčiuser posted image

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu bellamia)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.10.2009 18:37:58   
googica
ja sej ane.. kaj mormo.. probaš preprečit, če ne rata pa nimaš lih kej nardit.. kaj vse mormo dat čez ženske.. :)

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.10.2009 22:35:18   
soncica01
celo nosecnost redno mazala z eucerin oljem in mustelino kremo, dobila nekaj strij pod popkom, a ni prevec hudo. Ce se ne bi mazala, bi bilo verjetno se huje :))

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.10.2009 11:10:14   
endrina
Jaz sem se v prvi nosečnosti mazala samo z Niveo kremo za telo za suho kožo. Rečeno mi je bilo, da je v bistvu vseeno s čim se mažeš, glavno je, da gre za kremo ki je vlažilna in ima malo mastna. Pa nisem dobila niti ene strije niti po trebuhu, niti po prsih, razen na notranji strani stegen, pa še to samo enih par. Začela pa sem se mazati tam po 5. mesecu, ko se mi je trebušček že res faj videl in je bil napet.

Zdaj v drugi nosečnosti sem si kupila dr. Hauschka olje prosti strijam in je blo dobro. Res pa je, da ima značilni zeliščni vonj, ki me je čez čas začel motit. Zato sem si zdaj kupila superca olje od Eucerina - je res krasno. Stuširam se, pol pa si kar na mokro kožo namažem olje. KOža je krasno namaščena in vlažna. Je pa res da moraš pol ko se brišeš bolj pivnati kot pa brisati, ker sicer si itak vse dol spet obrišeš. Zaenkrat še nimam nobene nove strije pa sem že v 36. tednu.

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.10.2009 21:01:50   
Ella123
Poskusi Avalon olje za v nosečnosti , meni je zelo pomagalo user posted image

< Sporočilo je popravil Ella123 -- 17.10.2009 21:07:25 >

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?