Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Striženje mačjih krempljev - 2. 11.2.2008 9:03:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jima 1xmesečno, če mi rata. Strižem sam konice, da ni š****.
|
|
|
|
RE: Striženje mačjih krempljev - 2. 11.2.2008 15:58:54
|
|
|
|
honey
|
Hvala za odgovor. Ja, saj sem ji jaz tudi samo š**** postrigla (poleg malo dlake, seveda, ker mi je mrdala 100/h). Pa se mačkoni kdaj navadijo na striženje krempljev, da so potem mirni, ko se to dela? Ker pri nas je to zgledalo tako, da jo je mož držal, jaz sem kremplje strigla, ona pa gunđuala zraven in mi tace izmikala
|
|
|
|
RE: Striženje mačjih krempljev - 2. 11.2.2008 19:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa se mačkoni kdaj navadijo na striženje krempljev, da so potem mirni, ko se to dela? Ne Jaz jima jih strižem k spita. Pa se običajno zbudita in jih more pol moj držat. Al pa pač vsak dan ena dva krempljčka ostrižemo dokler se ne zbudita Sploh zadnje tace so fenomen zase. No sej tam jima sam ene parkrat letno postrižem. So itak običajno tope konice.
|
|
|
|
RE: Striženje mačjih krempljev - 2. 11.2.2008 19:44:53
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Pa se mačkoni kdaj navadijo na striženje krempljev, da so potem mirni, ko se to dela? Jaz mu jih strižem od vsega začetka, pa nikoli nisem imela problemov. Posedem si ga v naročje, kot kakšnega otročka , potem pa stisnem na blazinico, da potisne krempeljček ven in tako odstrižem enega za drugim. Res, z našim mačkonom ni bilo nikoli težav. Ne boš verjela, ampak tudi, ko ga kopam (no pravzaprav tuširam) on prede zraven Je pa res, da sem ga na vse to navajala že od malega in takrat z veliko mere potrpežljivosti in nežnosti. Ker, če se mu 1x zaserje, se mu zaserje za vedno...
|
|
RE: Striženje mačjih krempljev - 2. 12.2.2008 8:28:29
|
|
|
|
honey
|
Bambina, mi smo dobili našo mačkonko, ko je bila stara 3 mesece. Od začetka sem se še trudila, da bi jo redno česala (čeprav nima ne vem kako dolge dlake, ampak ima gosto), pa smo enostavno obupali, ker mi je vsakič, ko je samo videla krtačo, skočila v glavo . Ampak res, dobesedno. Je kar ven padla, pihala, se šopirila, tako da smo po kakšnih 2 mesecih obupali. Moram reči, da je to res ena tako divja mačkonka, da je groza. Sem jo imela pri veterinarju, ker je bila nekaj bolna in so ji morali dati prav pomirjevalo, da so jo lahko pregledali . Ko sem prišla ponjo, me je veterinar spraševal, kakšna je ta mačka doma, če je tudi tako divja in napadalna . Potem vam je lahko jasno, kakšne probleme imamo z njo, ko je treba dati kakšen tablet, strič kremplje ipd. Bog ne daj, da se jo spravim kopat - po moje bi mene na urgenco peljali, njo pa bog ve kam
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?