|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:22:02   
tjaga
Drage moje,

zanima me, kako se ve lotite striženja nohtkov vaših malih :duda: .

Meni je to opravilo skrajno zoprno :hudicek::grrr: , pa me zanima kako bi najlažje in brez največjih muk to opravila.

LP,
Tjaga
:kuza::kuza::kuza::kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:23:55   
dory
Nas samo opazuje in pridno drzi rokice...po opravljenem dejanju pa ga zeloooo pohvalim,tako,da naslednjic se z vecjim veseljem sodeluje :)

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:24:14   
india
Jaz uporabim dve varianti...ali ko trdno spi, ali pa ga držim v naročju, nekdo mu drži roke in se z njim pogovarja, jaz pa mučim njega in sebe:(.
To je res zoprna stvar, pa še tako hitro mu rastejo, pa kako so ostri!!!:(:(:(

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:27:26   
tina.nika
Naša tudi lepo gleda in opazuje kako ščipalnik "secka" nohtke. Za nagrado potem dobi za par minutk še ona ščipalnik v roke- da si ga malo ogleda in pogloda.
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:40:16   
lan
Jaz ga posedem k sebi v naročje.Tako mi je najlažje.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:47:31   
mammika
Mamo take probleme s tem striženjem da je joj.Isto kot pri Miski :sloncek:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:51:37   
TARA in MAJ
S striženjem zaenkrat res nimamo problemov je kar potrpežljiv glede tega :miska:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Striženje nohtkov
22.11.2004 8:59:21   
M&P
Midva ji striževa med hranjenjem, ker drugače ne pusti. Jaz ji dajem za jest, ati pa hitr po škarjice. Ne morm pomagat, ampak samo tako ji lahko postriževa!:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Striženje nohtkov
22.11.2004 9:10:29   
tjaga
Drage moje,

uspelo :bravo::bravo::bravo: in to brez :((:((:(( . Tjaška zaspala v stolčku, jaz pa hitro škarjice v roke in besno nad nohtke.

Hvala za nasvetke, se priporočam še za kaj drugega.

LP,
Tjaga

:love::love::love::love:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Striženje nohtkov
22.11.2004 9:54:29   
Tiana
:)- :)- :)- BRavo!

Jaz jih strižem ko full trdo zaspi. Ampak se bejba takoj zbudi sam da škarice primem v roko, dolge borbe so preden jih postrižem... fino je vidt da nisva edine, ki se jih s težavo lotiva strižt...

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Striženje nohtkov
22.11.2004 11:59:20   
Pupica
Oči zamoti princeskico, mama pa hitro pošljoca nohtke preč.Sem pizkusila, ko je spala, pa se je še vsakič zbudila:(
:kuza:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Striženje nohtkov
22.11.2004 14:46:26   
kimi
jaz ga imam v naročju malo siten postane potem se pa umiri in samo gleda, ko je bil manjši sem ga pa v spanju nadlegovala:)-

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Striženje nohtkov
22.11.2004 16:24:49   
Urša
Na rokicah še kar gre (beri na obroke), na nogicah se pa res matramo! :ups:

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?