|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stres
15.5.2009 10:35:20   
mamica2009
Ali je možno da stres sproži prezgodnji porod.? Ne vem kako naj se umirim, ker ta teden je pa res taki da mi ni za živet. Noseča sem 31 tednov in včeraj me je močno spodaj bolelo, tak da niti hodit nisem mogla. Otročka čutim normalno, vedno je v akciji(ne vem kdaj spiuser posted image ), pa tudi na hlačkah sem vidla mokro, je mogoče da mi po kaplicah odteka voda.
Joj pa kaj se dogaja z mano. Moram zdržat do konca, samo kako, res je tudi da so moja čustva na dnu, za vsako malenkost jočem, v prsih me tišči, mi ne da dihati, ... se je keri dogajalo podobno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovore

_____________________________

http://www.shrani.si/f/2g/yC/1q3AGChX/200.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stres
15.5.2009 12:46:07   
analucija
ker se ti bliža porod a te je mogoče strah da čutiš takšno tesnobo?
globoko zadihaj in se probaj sprostit

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Stres
15.5.2009 13:05:55   
stuhica
poskusi  biti čimbolj mirna, jaz sem si z svojim stresom in zaradi čustev v prvi nosečnosti pokasirala cuker v zadnjih dveh mesecih.. tako da ja verjetno lahko tudi stres izzove porod, morda ti bo odgovoril kdo, ki je bil v podobni situaciji??



_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Stres
15.5.2009 13:19:58   
Anonimen
Tvoj post je, kot bi brala svojo zgodbo pred dobrim letom. Stresu pripisujejo marsikaj. Ali lahko sproži porod, ne vem. Meni je pasalo, da sem bla veliko sama, ker so mi šli družinski člani in nekateri prijatelji enostavno na živce.  Skratka, svetujem ti, da si doma najdeš nek svoj kotiček za umiritev, probaj čimveč počivat. Če greš lahko, pojdi na sprehod, kam v naravo. V primeru, kakšnih čudnih misli, se spomni na svojega user posted image , ki veselo brca in čaka, da te spozna. Razmišljaj pozitivno. Svet je lep, saj v sebi nosiš največji dar, nosiš novo življenje.

(odgovor članu analucija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Stres
15.5.2009 13:39:53   
ZALALUKA
Če ti bo kaj pomagalo, pri prvi nosečnosti sem imela tudi jaz probleme z velikim stresom in pritiski v službi in najbolj sem se umirila če sem se popoldne malo ulegla na kavč, še prej pa zalaufala CD z Mozartom. Je dobro delovalo in mi pritisk ni skakal do neba. Poizkusi. Seveda je to skoraj neizvedljivo če imaš majhne otroke.

(odgovor članu mamica2009)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




obis komisije v času bolniške
extra

ALI VAS JE V ČASU BOLNIŠKE ZARADI NOSEČNOSTI KDAJ OBISKALA KOMISIJA?

DA (13%)

NE (87%)


Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!