soncnica 3
|
pupika, verjamem, da ti sedaj ni ravno vseeno, kako in kaj, še sploh, če si prvič že imela izkušnjo s to bakterijo. Jaz je do sedanje nosečnosti nisem imela še nikoli, noseča sem pa 2., tako da te razumem, da ti ni vseeno. Koliko sem jaz prebrala o tej zadevi, se je, ko jo enkrat imaš, več ne znebiš, baje se vsake toliko časa spet ponovi, oziroma izbruhne, saj je to bakterija, ki je normalno prisotna v človeškem žrelu, nosu, ušesih, tudi nožnici..., sicer ni spolno prenosljiva, sta pa z njo lahko okužena oba z možem in si jo potem podajata med sabo... Glej, verjetno imaš še shranjeno materinsko knjižico iz prve nosečnosti in notri piše, da si prebolela okužbo. Kaj pa če bi svojo G lepo prosila, da ti to vpiše še v 2. knjižico? Če pa ne bo želela, pa bi mogoče šla v to varianto, da vzameš k drugem porodu še materinsko iz prve nosečnosti, kjer je zapisano, da si imela streptokok B in jim rečeš, da ti je kao tvoja G rekla, da ne bo ponavljala testov, ker če si bila v prvi pozitivna na streptokok, da ti sedaj AVTOMATIČNO PRIPADA pri 2. porodu in da ti tega ni posebej vpisovala v materinsko knjižico, ter da ti je rekla, da imej še prvo s sabo? Jaz sem imela zdaj "srečo", pa ne zato, ker se mi je okužba ponovila, sploh ne, ampak zato, ker mi je sedaj zdravnik vpisal okužbo v materinsko knjižico in mi rekel, naj imam originalen izvid s sabo v porodnišnici (uf, mi je odleglo) in tam jim bom rekla, d aje zdravnik rekel, da mi morajo dati AB::: Uf, mene take stvari razjezijo. Nič nimam Bog ne daj proti starejšim ljudem, ne me narobe razumet, ampak od zdravnika prihajajo z velikimi vrečkami pomirjaval, tabletk..., za vsako figo, ko jih mal zašpika že tabletke proti bolečinam..., tukaj je pa tak problem dat 1 flašo s penicilinom, ko pa lahko reši dojenčka pred komplikacijami... /Eh, to je bilo samo tako malo vmes...!/ Tako kot ti, se tudi jaz sekiram, pupika, upam, da bova šli srečno skozi, če kaj novega izvem ti piše, še vedno pa upam, da ti G vpiše, da si SA+ v knjižico.
|