Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 20:18:14
|
|
|
|
liliana
|
uuuu.....bo drv.... Nam je lani češnjo razklalo.....čisto napol.....mi smo jo podrli, glede na to, da je bila čisto razklana.....
|
|
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 20:34:56
|
|
|
|
rija
|
naša sicer ni cela razklana, samo v sredini...je pa treske nametalo 30 m stran....
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 20:54:10
|
|
|
|
azik
|
imate sedaj kaj zobotrebcov?
|
|
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:15:18
|
|
|
|
CatJa
|
Je*** smreko, važno, da ni v hišo.
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:22:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Je*** smreko, važno, da ni v hišo. saj to sem tudi pomislila....ampak moja smreka....take rastejo 50 ali več let
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
skoda . pejt jo poduhat... meni smreke tako bozansko disijo
|
|
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:31:54
|
|
|
|
muška
|
pusti jo, drevo se samo zaceli - če ni rana prevelika. Naš sosed se je pred leti zabil in to konkretno zabil v mislim da eno rahitično breskev na njegovem dvorišču. Vsi so pametovali, naj jo poseka, ker se bo itak posušila. On pa da ne, ker to drevo mora bit tam itn. No drevo je bilo drugo leto malo bolj rahitično kot prejšnja leta, ampak si je čisto opomoglo.
|
|
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:37:41
|
|
|
|
Gina
|
Odvisno koliko je poškodovana tale tvoja smreka. Meni je predlani en štorast bager poleg kopice tal še pol smreke pobral. Pa si je opomogla, kljub ogromni rani. Nasprotno pa moja edina ogromna češnja ni preživela, ko so ji sosedje pol korenin požagali, ko so nekaj na meji delali. Te razumem. Res je fajn, da ni v hišo butnilo, ampak smreka je pa le smreka.
|
|
|
|
RE: Strela udarila v našo smreko... 5.8.2009 21:42:23
|
|
|
|
rija
|
saj, naša je tudi malo rahitična, no, si je že malce opomogla, ker smo požagali gromozansko divjo češnjo, ki je rasla v njo....je bila kar asimetrična zdaj je po 7 ali 8 letih prišla v neko simetrijo, zdaj pa to. mič: meni vsi iglavci lepo dišijo....pa šumijo....in nameravava pol parcele nasaditi z boriči....3 že imamo, pa rastejo kot ponoreli bojda deluje črni bor zelo blagodejno na ljudi....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?