|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strasti
3.12.2008 14:23:52   
Anonimen
Ali katera gleda? Je komu nadaljevanka všeč?

Gledam predvsem zaradi Katarine Čas, čeprav vsi igrajo bolj mlačno ali pa se meni tako zdi. Absolutno mi pa Jonas ne zna igrati, prav živčna ratam ko on hoče nekaj prepričljivo povedati pa mene v nič ne prepriča. Pa drugače nimam nič proti njemu, samo igralec pa ni.

Pa tudi njuni ljubezenski prizori, ko se objemata in ko naj bi si izkazovala ljubezen, mi je tako mlačno, kot da gledam dva penzionerja, ki kruh kupujeta. Kaj pa vem, sej imena so me privlekla in sem zato začela gledati nadaljevanko, ampak strasti pa v njej ziher ni, ali pa je jaz ne vidim....

Kaj pa vaša mnenja, je komu všeč, se vam zdi, da dobro igrajo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strasti
3.12.2008 14:36:26   
amaya
ne gledam

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.12.2008 14:42:15   
helloKitty
Ponavadi če sem glih na računalniku mam prižgano zraven pa mal spremljam. Vsak dan pa ne gledam.
Od vseh šolanih igralcev me je Katarina Čas še najbolj prepričala katera sploh ni igralka, tista ki igra Niko, pa se prav vid kok je še trda. Mislm prov ne zna. Da o tistem zdravniku sploh ne govorim...
Če primerjam s hrvaško Vilo Marijo, ki je bla pri njih tud taka prva nadaljevanka, mi je bla 100x boljša. Pa dugače telenovel ne spremljam.

Đoli:)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.12.2008 15:07:58   
ssevin
Eh kur c, jaz sem mislila, da bo to jedna tema, puna strasti...user posted image

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.12.2008 17:33:50   
Anonimen
sej jaz sem tudi mislila, da bo nadaljevanka polna strasti, pa je za en...pasuljuser posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2008 17:37:54   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5
Jonas ne zna igrati, prav živčna ratam ko on hoče nekaj prepričljivo povedati pa mene v nič ne prepriča. Pa drugače nimam nič proti njemu, samo igralec pa ni.

Ja, pa glih igralec pa je.user posted image

Drugače ne gledam, včeraj sem sploh 1. videla, da to je, in sem malo pogledala. Ma itak kr neki, plehko.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2008 17:39:28   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty
Da o tistem zdravniku sploh ne govorim...

Tisti zdravnik je pa Borut Veselko in tudi on je igralec (in direktor Prešernovega gledališča).

Sploh sta ravno Jonas in Veselko edina igralca, vsaj kolikor sem ujela.user posted image

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2008 17:48:01   
Vrtnica79
Ne gledam, ravno ta čas spravljam otroke k večerji, v kopalnico,..........

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 17:54:48   
helloKitty
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty
Da o tistem zdravniku sploh ne govorim...

Tisti zdravnik je pa Borut Veselko in tudi on je igralec (in direktor Prešernovega gledališča).

Sploh sta ravno Jonas in Veselko edina igralca, vsaj kolikor sem ujela.user posted image

Ne govorim o Veselku, ampak o unem drugem zdravniku s katerim jadra.

Đoli:)

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2008 18:26:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5
Jonas ne zna igrati, prav živčna ratam ko on hoče nekaj prepričljivo povedati pa mene v nič ne prepriča. Pa drugače nimam nič proti njemu, samo igralec pa ni.

Ja, pa glih igralec pa je.user posted image

Ja saj vem, da je šolan in iz gledališča, ampak sem hotela reči, da ni ravno neki igralec, ki bi me prepričal, vsaj te dele, ki sem skoraj vse videla (sem doma ker imajo tamali norice pa nimam drugega dela) in res mi zanič igra, vse kar pove pove na isti način.

Sicer pa ima nadaljevanka čez sto delov pa se bodo kaj izboljšali mordauser posted image

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?