Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 10.6.2005 7:56:11
|
|
|
|
leah
|
Meni ne odpere te strani:zmeden:Kaj pa ta mislim,da se reče Ptentex Oval,a katera pozna.
|
|
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 10.6.2005 7:56:44
|
|
|
|
leah
|
se popravljam-Patentex Oval.
|
|
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 10.6.2005 8:06:36
|
|
|
|
marjanaR
|
Jaz sem dobila depo provero. Drži tri mesece. No, naj bi. Po prvi sem takoj dobila menstruacijo, ki je trajala 14 dni, ptem 14 dni nič in spet. Tokrat sem krvavela cel mesec in zaključila z malo močnejšim krvavenjem(verjetno spet menstruacija). Potem sem dobila drugo dozo. Zdaj menstruacije ni od nikoder. Malo že cvikam, da se nisem ujela. Zame namreč še ne bi bilo dobro, da zanosim, rodila sem s carskim in je naša mala stara komaj 5 mesecev, priporočajo pa vsaj leto premora pred naslednjo nosečnostjo. Sicer se dobro počutim in na dojenje ne vpliva.
|
|
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 10.6.2005 8:11:20
|
|
|
|
marjanaR
|
Stran je midva.com, potem izbereš kontracepcijo in depojsko injekcijo
|
|
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 10.6.2005 20:32:45
|
|
|
|
dory
|
Imam prijateljico,ki je po slabih dveh mesecih zanosila...torej jaz v to varianto ne bi sla,saj se vsako telo odziva drugace in tud v razlicnih obdobjih pri vsaki popusti zadeva...jaz ne bi riskirala...
|
|
|
|
Stranski učinki kontracepcijske injekcije 12.6.2005 10:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ampak poznam tudi punce, ki so zanosile med jemanjem KT, tako da to, kar je napisala teja, velja tako za injekcijo kot za tablete. Ma sej vemo, 100% zanesljiva je samo vzdržnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?