Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strahopapec Bubi pri frizerju 19.11.2008 12:39:04
|
|
|
|
luka jan
|
In kje se ta knjigica dobi? Bi mi prišla zelo prav.
|
|
|
|
RE: Strahopapec Bubi pri frizerju 19.11.2008 17:08:11
|
|
|
|
zelenci
|
Me zelo veseli! Slikanica je že na voljo v knjižnicah, lahko pa se jo tudi kupi direktno pri založbi in sicer je to založba Genija, ki ima tudi svojo spletno stran. Hvala!
|
|
|
|
RE: Strahopapec Bubi pri frizerju 19.11.2008 21:43:09
|
|
|
|
Martina27
|
Oooo...super Hvala, da si odprla to temo, ker moj sinek noče in noče k frizerju, ker njego to buba.....nikakor no, če pa že pa so to taki joki, da je joj..... A se jo dobi tudi v Mladinski knjigi, čeprav je od druge založbe....
|
|
|
|
RE: Strahopapec Bubi pri frizerju 20.11.2008 9:33:43
|
|
|
|
zelenci
|
Zdravo Martina27, Res je zelo veliko otrok, ki se sooča s tem strahom pred umivanjem las, pred striženjem ali pa pred frizerjem. Kolikor jih jaz poznam, jim je slikanica zelo pomagala. Enostavno zato, ker je junak, ki ga vidijo naši malčki zelo močan, ravno tako zgodbica sama. Še vedno knjižni junaki pritegnejo domišljijo in pomagajo ali pri problemih ali pri vzgoji ali tako kot v tem primeru, pri premagovanju strahov. In Bubi je zelo prisrčno in nadvse prijazno bitje, katerega edina naloga je, da leta po našem svetu in išče strahove naših otrok, da ga pohrusta in malo olajša otroštvo samo. Knjiga je na voljo tudi v knjigarnah, tudi v Mladinski knjigi. Mislim, da bi že skoraj morala biti na zalogi, malo povprašaj, pa ti bodo povedali, če jo že imajo na policah. V Ljubljani v Konzorciju bi pa res že morala biti. Upam, da sem vsem skupaj kaj pomagala in si želim, da bi lahko odgnala še precej strahov, ki težijo naše malčke. Lepo pozdravljeni in krasne dneve brez strahov vam želim!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?