|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah pred ponovitvijo bolezni
7.2.2009 9:58:19   
Kliki
Punce zadnji mesec se mi pojavlja strah da se mi je bolezen ponovila pa bi rada slišala vaše mnenje.user posted image
Bilo je pa takole.
Oktobta sem imela laparo pri kateri so mi odstranili endometrizo. Do decemdra je bila moja M sicer močna a skoraj nič bolečauser posted image , januarja pa se je v desnem jajčniku pojavila neznosna bolečina user posted image prav taka kot sem jih imela takrat ko sem imela endometroze. Naj še povem da sem bila 17.1.2009 na pregledu pa operaciji in so rekli da je vse OK.user posted image
Zanima me pa če se je kateri ponovilo in po koliko času?

Hvala

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 7.2.2009 16:20:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah
7.2.2009 10:05:56   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: U

. Naj še povem da sem bila 17.1.2009 na pregledu pa operaciji in so rekli da je vse OK.user posted image
Zanima me pa če se je kateri ponovilo in po koliko času?

Hvala

Sicer o tem nimam pojma, vendar so ti potrdili, da je vse ok, mar ne? Če pa še vedno dvomiš, ti priporočam, da obiščeš ginekologa, da te ponovno pregleda in mu zaupaj svoje strahove. Mislim, da ti bo samo on lahko najbolj strokovno in realno odgovoril.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2009 10:10:03   
Kliki
Marogica hvala ja tut sama sem razmišlala že da bi šla k G ponovno in bi ga prosila naj me tudi z UZ pregleda pa ga magari plačam, če prav težko.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2009 10:25:58   
Anonimen
Najboljši način, da se endometrioza ne ponovi je zanositev.user posted image  Takrat se endometrioza ustavi, ker ni menstruacije. Sigurno so ti svetovali to tudi zdravniki. Meni so, vendar ni uspelo, zato se je endometrioza ponovila v hudi obliki. Je pa dosti primerov pri katerih se bolezen ne ponavlja, zato pogumno naprej. Vse dobro.user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2009 12:30:29   
Kliki
Ja so mi svetovali saj delava na tem da bi imela user posted image  sam za enkrat še ni. Upam da bo stabo in mano ob enem vse Ok.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2009 12:38:24   
Nončika
U, misli pozitivno. jaz mam tudi občasno, to je bilo januarja konkretne bolečine v desnem jajčniku. do sedaj sem znala meti boleče M, a redko. a nikoli tako, da bi me bolel samo eden od jajčnikov. konkretno me je bolelo vse.

zdaj ta mesec, to se pravi včeraj in predvčeraj me je pa špikalo v levem jajčniku. mislim, da je to pri meni posledica O.

prijateljica je pa kar 3 ali 4 mesec zanosila po laparo. torej pozitivno.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2009 22:14:50   
Kliki
ja pozitivno. sej zdej že mal boljš me je moj mala pocartal. Upam da bo čim prejuser posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?