Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Strah 7.2.2009 10:05:56
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: U . Naj še povem da sem bila 17.1.2009 na pregledu pa operaciji in so rekli da je vse OK. Zanima me pa če se je kateri ponovilo in po koliko času? Hvala Sicer o tem nimam pojma, vendar so ti potrdili, da je vse ok, mar ne? Če pa še vedno dvomiš, ti priporočam, da obiščeš ginekologa, da te ponovno pregleda in mu zaupaj svoje strahove. Mislim, da ti bo samo on lahko najbolj strokovno in realno odgovoril.
|
|
RE: Strah 7.2.2009 10:10:03
|
|
|
|
Kliki
|
Marogica hvala ja tut sama sem razmišlala že da bi šla k G ponovno in bi ga prosila naj me tudi z UZ pregleda pa ga magari plačam, če prav težko.
|
|
|
|
RE: Strah 7.2.2009 10:25:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Najboljši način, da se endometrioza ne ponovi je zanositev. Takrat se endometrioza ustavi, ker ni menstruacije. Sigurno so ti svetovali to tudi zdravniki. Meni so, vendar ni uspelo, zato se je endometrioza ponovila v hudi obliki. Je pa dosti primerov pri katerih se bolezen ne ponavlja, zato pogumno naprej. Vse dobro.
|
|
|
|
RE: Strah 7.2.2009 12:30:29
|
|
|
|
Kliki
|
Ja so mi svetovali saj delava na tem da bi imela sam za enkrat še ni. Upam da bo stabo in mano ob enem vse Ok. Srečno
|
|
|
|
RE: Strah 7.2.2009 12:38:24
|
|
|
|
Nončika
|
U, misli pozitivno. jaz mam tudi občasno, to je bilo januarja konkretne bolečine v desnem jajčniku. do sedaj sem znala meti boleče M, a redko. a nikoli tako, da bi me bolel samo eden od jajčnikov. konkretno me je bolelo vse. zdaj ta mesec, to se pravi včeraj in predvčeraj me je pa špikalo v levem jajčniku. mislim, da je to pri meni posledica O. prijateljica je pa kar 3 ali 4 mesec zanosila po laparo. torej pozitivno.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?