|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah pred izvenmaternično nosečnostjo
22.4.2008 10:44:07   
anna20
no pa je tudi mene doletela ta sreča da sem zagledala zelo močan plusekuser posted image ,vendar pa so potem takoj nastale skrbi kaj če gre za IM oz. kaj če test laže in ni ničuser posted image . pregled imam v četrtek, ker se mi danes začne 7 teden in je g rekla da je že čas da pridm. zanima me še do katerega meseca je največja nevarnost za SS? Znakov pa nimam nič kaj posebnih razen na čase pikanje po trebuhu ali pa po jajčnikih, je to narobe? Joj verjetno se vam zdijo te vprašanja neumna in naj uživam v user posted image , pa se kar ne morem čisto sprostit. Ima katera kakšen recept?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.5.2008 22:45:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uspelo je!!!
22.4.2008 10:52:45   
liam
Ja iz srca ti čestitam za plusek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 10:57:06   
Naja30
Čestitke! Uživaj v user posted image !

Kako smešno ne? Najprej te skrbi, al bo al ne bo. Potem je in te skrbi do kdaj je možnost ss ipd. Sprosti se in uživaj, ne misli na to. Negativne misli niso zdaj dobrodošle user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 10:57:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Ja iz srca ti čestitam za plusek...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image pozitivna bodiuser posted image user posted image user posted image špikanje je pa zarad večanja materniceuser posted image

če imaš pregled tako kmal,boš pa takrat pomirjenauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 10:59:53   
_sanja_*
Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Nehaj se sekirat in pridi med decemberke (študentk primanjkujeuser posted image ), da te mal pomirimo. Vse se bojimo in vse se bomo bale do prvega pregleda in dlje. Ti si srečka, da ga imaš že v četrtek. Jaz ga imam šele 7.5., nekatere tudi 15.5, itd... Ampak bomo zdržale, ker moramo mislit pozitivno. Vse bo vredu! Ne obremenjuj se že zdaj, ker se res nimaš za kaj.

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.4.2008 11:00:50 >

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 11:03:22   
Piruri
Čestitke...recept je: razvajanje, pozitivno mišljenje (tudi, če včasih ne gre), dolgi sprehodi, uživanje v vseh letnih časih, priprave na materinstvo...ne pozabi slikat rast trbuščka vsak mesec (lep spomin za v prihodnje)...
SS pa pravijo, da je riskanten do 3. mesecev oz. lahko tudi kasneje...ti se lepo pazi, delaj kakšne vaje za čvrstitev mišic, prepusti drugim težka dela, pa bo...uživaj...če boš pa rabila kakšno odejico za na posteljico, mi pa piši user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 11:08:34   
aqua77
čestitke pa mirno nosečnost........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 11:13:43   
anna20
hvala vam, se že bolše počutim,rabila sem te stavke. res upam na najbolš...vam pa seveda sporočim kako bo na pregledu? Piruri za odejivo pa seveda sporočimuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2008 11:14:29   
mika
user posted image user posted image user posted image

zdaj pa odmisli slabe stvari. izogibaj se forumov o SS, če te bognedaj doleti, boš takrat brala. drugače  boš samo iskala simptome pri sebi in boš po nepotrebnem trpela celo nosečnost.

sprosti se in uživaj, vse bo vreduuser posted image  

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2008 11:17:45   
kepica
Čestitkeuser posted image user posted image  Ne obremenjuj se s takšnimi vprašanji in uživaj v user posted image  Kar se ti dogaja, je nekaj čisto normalnega. Bravouser posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2008 11:26:43   
babyboooom
Hi, super, čestitke tebi in dragemu. Nč se ne sekiri, NE DVIGUJ NIČ TEŽKEGA, ne telovadi preveč, boš po 3 mescu. Ne sekiri se, tud če boš krvavela, vsaka druga krvavi. To je pol kot neka ugneznitev. Zapomni si to, da ne boš paničarla pol! UŽIVI!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2008 11:37:17   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: anna20

no pa je tudi mene doletela ta sreča da sem zagledala zelo močan plusekuser posted image ,vendar pa so potem takoj nastale skrbi kaj če gre za IM oz. kaj če test laže in ni ničuser posted image . pregled imam v četrtek, ker se mi danes začne 7 teden in je g rekla da je že čas da pridm. zanima me še do katerega meseca je največja nevarnost za SS? Znakov pa nimam nič kaj posebnih razen na čase pikanje po trebuhu ali pa po jajčnikih, je to narobe? Joj verjetno se vam zdijo te vprašanja neumna in naj uživam v user posted image , pa se kar ne morem čisto sprostit. Ima katera kakšen recept?

Dobrodošla in bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepih user posted image ...uživaj in čimmanj razmišljaj kaj vse lahko gre narobe....

Keep it optimistic!

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.4.2008 12:44:06   
Netopirčy81
Bravo in čestitke. Lepo in mirno user posted image  ti želim. In ja, uživaj kar se da v tem času user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2008 12:48:35   
vita80
ČESTITAM! Vse dobro ti želim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2008 12:57:12   
jazzz27
ČESTITKE!!user posted image

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2008 13:00:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
22.4.2008 13:12:26   
teičy
user posted image user posted image user posted image  čestitke srečka nosečka user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2008 13:31:08   
jerikou
jeiiiiii še ena mamica 2008...čestitke tebi in dragemu. uživaj nosečnost mogoče bo tja do 12 tedna malo težje,če te bojo slabosti obiskale ampak vse se da. čujaj predvsem sebe in če boš ti vredu bo tudi črviček v tebi super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.4.2008 14:03:06   
Barbk
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Čestitke! Uživaj v user posted image !

Kako smešno ne? Najprej te skrbi, al bo al ne bo. Potem je in te skrbi do kdaj je možnost ss ipd. Sprosti se in uživaj, ne misli na to. Negativne misli niso zdaj dobrodošle user posted image

Se podpišem pod tole. user posted image

In iskrene čestitke. Mirno nosečnost in zdravega bebija ti želim iz srca.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.4.2008 14:38:26   
Rakica_80
Čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lepouser posted image  in zdravega user posted image želim.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.4.2008 15:40:25   
Balonchy
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.4.2008 15:45:23   
dragana1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke pa uživaj v nosečnosti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.4.2008 15:53:55   
alexpetra1
punce lep pozdrav!
Čeprav  ta tema ni namenjena prav mojemu vprašanju bi vas vseeno prosila za pomoč. Na user posted image se z možem trudiva že kako leto. Moja gin. mi je potrdila da imam policističen jajčnik in rotirano maternico zato bom imela kar nekaj težav z zanositvijo. Optimistična kot sem se še bolj trudiva in veselouser posted image . Ker imam neredne user posted image je toliko težje. Zdaj pa moje vprašanje ! Je mogoče da sem plodna že 7 dni po menstruaciji. Kdaj se lahko pojavijo tisti čiso prvi znaki ?
hvala za pomoč vsem nosečkam pa iskrene čestitke

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.4.2008 16:08:07   
aqua77
Možno je vse. Sem pa zasledila na RR da ženske ki imajo zarotirano maternico lažje zanosijo če seksajo po pasje. Probat ni greh....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu alexpetra1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.4.2008 17:10:58   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: alexpetra1
 Kdaj se lahko pojavijo tisti čiso prvi znaki ?

Meni so se takojuser posted image user posted image
Že na dan O po user posted image mi je bilo slabo, da sem čakala kdaj bom bruhala in glava me je RES bolela. Ne vem, ali je to slučaj, ali pa je kaj na tem. Teoretično to ni možno, ampak pri meni je bilo tako. Psiha zagotovo ni bila, ker sva še pazila (aprila sva nameravala iti v prvi krog, pa sem že user posted image ), no kaj kmalu pa so se pojavili še ostali znaki. Mene so grozno bolele bradavičke, še daleč pred user posted image in še vedno me. Občasno mi je bilo slabo, padel mi je imunski sistem in sem bila kar fain bolana, pa jedla sem non-stopuser posted image user posted image Aja, pa jajčniki so me boleli - zaradi tega se mi je zazdelo, da se nekaj dogaja, ker prej me še nikoli v življenju niso boleli, pred nobeno user posted image nimam takih problemov, zato se mi je zdelo čudno.

Ne prehitevaj z znaki, da ne boš potem razočarana. Saj veš, da več kot jih pričakuješ, več jih je. Seveda pa držim pesti zate, da je to to in  zagledašuser posted image user posted image !!!

(odgovor članu alexpetra1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.