Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 10:52:45
|
|
|
|
liam
|
Ja iz srca ti čestitam za plusek...
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 10:57:06
|
|
|
|
Naja30
|
Čestitke! Uživaj v ! Kako smešno ne? Najprej te skrbi, al bo al ne bo. Potem je in te skrbi do kdaj je možnost ss ipd. Sprosti se in uživaj, ne misli na to. Negativne misli niso zdaj dobrodošle
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 10:57:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam Ja iz srca ti čestitam za plusek... pozitivna bodi špikanje je pa zarad večanja maternice če imaš pregled tako kmal,boš pa takrat pomirjena
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 10:59:53
|
|
|
|
_sanja_*
|
Čestitke!!! Nehaj se sekirat in pridi med decemberke (študentk primanjkuje ), da te mal pomirimo. Vse se bojimo in vse se bomo bale do prvega pregleda in dlje. Ti si srečka, da ga imaš že v četrtek. Jaz ga imam šele 7.5., nekatere tudi 15.5, itd... Ampak bomo zdržale, ker moramo mislit pozitivno. Vse bo vredu! Ne obremenjuj se že zdaj, ker se res nimaš za kaj.
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 22.4.2008 11:00:50 >
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:03:22
|
|
|
|
Piruri
|
Čestitke...recept je: razvajanje, pozitivno mišljenje (tudi, če včasih ne gre), dolgi sprehodi, uživanje v vseh letnih časih, priprave na materinstvo...ne pozabi slikat rast trbuščka vsak mesec (lep spomin za v prihodnje)... SS pa pravijo, da je riskanten do 3. mesecev oz. lahko tudi kasneje...ti se lepo pazi, delaj kakšne vaje za čvrstitev mišic, prepusti drugim težka dela, pa bo...uživaj...če boš pa rabila kakšno odejico za na posteljico, mi pa piši
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:08:34
|
|
|
|
aqua77
|
čestitke pa mirno nosečnost........
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:13:43
|
|
|
|
anna20
|
hvala vam, se že bolše počutim,rabila sem te stavke. res upam na najbolš...vam pa seveda sporočim kako bo na pregledu? Piruri za odejivo pa seveda sporočim
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:14:29
|
|
|
|
mika
|
zdaj pa odmisli slabe stvari. izogibaj se forumov o SS, če te bognedaj doleti, boš takrat brala. drugače boš samo iskala simptome pri sebi in boš po nepotrebnem trpela celo nosečnost. sprosti se in uživaj, vse bo vredu
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:17:45
|
|
|
|
kepica
|
Čestitke Ne obremenjuj se s takšnimi vprašanji in uživaj v Kar se ti dogaja, je nekaj čisto normalnega. Bravo
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:26:43
|
|
|
|
babyboooom
|
Hi, super, čestitke tebi in dragemu. Nč se ne sekiri, NE DVIGUJ NIČ TEŽKEGA, ne telovadi preveč, boš po 3 mescu. Ne sekiri se, tud če boš krvavela, vsaka druga krvavi. To je pol kot neka ugneznitev. Zapomni si to, da ne boš paničarla pol! UŽIVI!
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 11:37:17
|
|
|
|
Madre
|
IZVIRNO SPOROČILO: anna20 no pa je tudi mene doletela ta sreča da sem zagledala zelo močan plusek ,vendar pa so potem takoj nastale skrbi kaj če gre za IM oz. kaj če test laže in ni nič . pregled imam v četrtek, ker se mi danes začne 7 teden in je g rekla da je že čas da pridm. zanima me še do katerega meseca je največja nevarnost za SS? Znakov pa nimam nič kaj posebnih razen na čase pikanje po trebuhu ali pa po jajčnikih, je to narobe? Joj verjetno se vam zdijo te vprašanja neumna in naj uživam v , pa se kar ne morem čisto sprostit. Ima katera kakšen recept? Dobrodošla in bravo . Želim ti lepih ...uživaj in čimmanj razmišljaj kaj vse lahko gre narobe....
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 12:44:06
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Bravo in čestitke. Lepo in mirno ti želim. In ja, uživaj kar se da v tem času
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 12:48:35
|
|
|
|
vita80
|
ČESTITAM! Vse dobro ti želim!
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 12:57:12
|
|
|
|
jazzz27
|
ČESTITKE!!
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 13:00:13
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 13:12:26
|
|
|
|
teičy
|
čestitke srečka nosečka
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 13:31:08
|
|
|
|
jerikou
|
jeiiiiii še ena mamica 2008...čestitke tebi in dragemu. uživaj nosečnost mogoče bo tja do 12 tedna malo težje,če te bojo slabosti obiskale ampak vse se da. čujaj predvsem sebe in če boš ti vredu bo tudi črviček v tebi super.
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 14:03:06
|
|
|
|
Barbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Čestitke! Uživaj v ! Kako smešno ne? Najprej te skrbi, al bo al ne bo. Potem je in te skrbi do kdaj je možnost ss ipd. Sprosti se in uživaj, ne misli na to. Negativne misli niso zdaj dobrodošle Se podpišem pod tole. In iskrene čestitke. Mirno nosečnost in zdravega bebija ti želim iz srca.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 14:38:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Čestitkeeeee Lepo in zdravega želim.
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 15:40:25
|
|
|
|
Balonchy
|
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 15:45:23
|
|
|
|
dragana1
|
čestitke pa uživaj v nosečnosti
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 15:53:55
|
|
|
|
alexpetra1
|
punce lep pozdrav! Čeprav ta tema ni namenjena prav mojemu vprašanju bi vas vseeno prosila za pomoč. Na se z možem trudiva že kako leto. Moja gin. mi je potrdila da imam policističen jajčnik in rotirano maternico zato bom imela kar nekaj težav z zanositvijo. Optimistična kot sem se še bolj trudiva in veselo . Ker imam neredne je toliko težje. Zdaj pa moje vprašanje ! Je mogoče da sem plodna že 7 dni po menstruaciji. Kdaj se lahko pojavijo tisti čiso prvi znaki ? hvala za pomoč vsem nosečkam pa iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 16:08:07
|
|
|
|
aqua77
|
Možno je vse. Sem pa zasledila na RR da ženske ki imajo zarotirano maternico lažje zanosijo če seksajo po pasje. Probat ni greh....
|
|
RE: uspelo je!!! 22.4.2008 17:10:58
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alexpetra1 Kdaj se lahko pojavijo tisti čiso prvi znaki ? Meni so se takoj Že na dan O po mi je bilo slabo, da sem čakala kdaj bom bruhala in glava me je RES bolela. Ne vem, ali je to slučaj, ali pa je kaj na tem. Teoretično to ni možno, ampak pri meni je bilo tako. Psiha zagotovo ni bila, ker sva še pazila (aprila sva nameravala iti v prvi krog, pa sem že ), no kaj kmalu pa so se pojavili še ostali znaki. Mene so grozno bolele bradavičke, še daleč pred in še vedno me. Občasno mi je bilo slabo, padel mi je imunski sistem in sem bila kar fain bolana, pa jedla sem non-stop Aja, pa jajčniki so me boleli - zaradi tega se mi je zazdelo, da se nekaj dogaja, ker prej me še nikoli v življenju niso boleli, pred nobeno nimam takih problemov, zato se mi je zdelo čudno. Ne prehitevaj z znaki, da ne boš potem razočarana. Saj veš, da več kot jih pričakuješ, več jih je. Seveda pa držim pesti zate, da je to to in zagledaš !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.