|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah me je!
30.10.2007 16:31:16   
divans1
S fantom se trudiva za dojenčka že več kot 8 mesecev, pa nič. Ful me je strah, da ni kej narobe. Mogoče mi dela samo psiha, ker moja mami mene ni mela 20 let, pa je blo vse normalno z obema. Ovulacijo mam vsak mesec, ta mesec mi je kr tekla vn sluz... Dejte mi kej svetujte prosimm!! Seksava skoraj vsak dan.

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 30.10.2007 19:52:39 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STRAH ME JE!!!
30.10.2007 16:36:30   
spelka12
Pojdi do g., naj ti naredi teste pa preveri kar je treba.Naprej ti bo pa že on povedal kaj in kako.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2007 16:42:02   
Taula
Glede na tvoj post je pri tebi velik problem psiha. Žal...lahko si popolnoma zdrava pa ne boš user posted image  ker si totalno zapsihirana.
Sem ko lajna že...manj se boš sekirala prej bo...govorim iz lastnih izkušenj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2007 16:42:57   
divans1
Ja veš pri ginekologu sem že bila, naredil mi je ultrazvok skozi nožnico, in je reku da ni nobenih nepravilnosti videt in da bi mogla nekje do spomladi zanosit, da če ne , pa v ljubljano. In tega me je strah. A ti tle ginekolog ne more več nč pomagat. A morš ostat v bolnici na preiskavah al kako je to?? Tega me je strah.

< Sporočilo je popravil Marina RR -- 30.10.2007 19:53:30 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2007 17:00:56   
spelka12
Nekaterih nepravilnosti se na UZ-ju ne vidi ampak je potrebna laparoskopija. Ta je nujna saj lahko g.potem dokončno izve ali je potrebna umetna oploditev ali ne. Upam, da zanosiš po naravni poti ampak 8 mesecev še ni tako dolga doba, čeprav razumem, da se tebi zdi cela večnost.
p.s.tiskane črke tu pomenijo kričanje.
Lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2007 18:51:35   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Glede na tvoj post je pri tebi velik problem psiha. Žal...lahko si popolnoma zdrava pa ne boš user posted image  ker si totalno zapsihirana.
Sem ko lajna že...manj se boš sekirala prej bo...govorim iz lastnih izkušenj.user posted image

se strinjam,da psiha ubija,sodeluj z G in se poskušaj sprostiti

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 0:07:21   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

se strinjam,da psiha ubija,sodeluj z G in se poskušaj sprostiti

se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?