|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah ali drugo?
17.10.2005 14:17:44   
Nomika
Pozdravljene!

Midva z mojim tudi že par mesecev poskušava da bi se nama pokazale user posted image  ali user posted image , vendar nama še ni uspelo.
Tu bi imela eno vprašanje, in sicer zdi se mi, da odkar se trudiva za user posted image  moj lubi ni več tako zagret za user posted image . Neverjetno se mi zdi, saj si tudi on želi malo pikico, pa vendar se sedaj to redkeje dogaja.
Ali menite da je to strah pred dejstvom, da potem bo pa veliko stvari drugače ali je to kaj drugega?

Hvala lepa za odgovore.
Lep sončen dan in veliko veselja vam pošiljamuser posted image

Nomika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah ali drugo?
17.10.2005 14:23:48   
SANDRA
Težko je rečti kaj čuti tvojuser posted image .Najbolje pa je da čim manj mislita na to.user posted image  ko vama paše, čim manj
govort o tem pa bo ratal.Drugače je pa že tisti občutek kot ,da moramo dobesedno na silouser posted image .
Psiha tudi dela svoje.

LP  pa enouser posted image za srečo.

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2005 14:32:04   
Reja
Ojla.

Prepričana sem, da je to strah. Če bi bila ti nenapovedano user posted image , bi se s tem sprijaznil. Zdaj pa ima še čas za razmišljanje. Se mi zdi, da moški vsako stvar temeljiteje razmislijo, podoživijo vse strahove in vse obljubljene pozitivnosti, za to pa porabijo celo večnost.

Nič ne skrbi, bo bolje:)

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2005 15:22:15   
MetkaR
Nomika, pri meni je čist ista situacija. Prej je on vedno mene nagovarjal, zdaj pa moram jaz njega, pa še to sem enkrat tako silila vanj, da se mi je uprl, glih ko sem imela ovulacijo in je prišlo do velike svaje. Po tem sva malo razčistila, nič več ga ne silim, ko nama je, pač "greva", ko pa ne, pa ne. Kljub temu se mi zdi, da mu zdaj večkrat ni, kot pa prej. Nekdaj je komaj čakal, da bova kdaj samiva, zdaj pa se mi zdi, da ni več tako. Kljub temu ga ne silim, malo se mu bolj "nastavljam". Čeprav trdi, da se tudi on želi bebico, verjetno nekje podzavestno ve, kakšna odgovornost je to in se mu ne mudi tako kot meni.

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2005 15:32:00   
tejča
Pri meni je pa moj prvi želel (že poleti), pa nisem pustila, sedaj se strinjava oba. Res je nerodno in je precej psihe zraven, ko je treba okrog ovulacije bolj delati user posted image . Tudi mojemu dragemu se pozna.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu MetkaR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 17:30:55   
Primoza
Potem ni nič drugače.

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2005 7:28:32   
Nomika
Hvala lepa za odgovore.
Sicer pa bo user posted image  ko bo, in raje uživajmo lepe trenutke, kajne. user posted image

L.p.
Nomika

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2005 7:54:14   
Lili2
Najbolje je res ne pritiskat na partnerja, ampak ko bo za stvar, bo. Sicer ga pa lahko na finto vržeš in se ljubita ravno v času ovulacije, ne da bi on vedel in ne bo takega psihičnega pritiska. Enkrat sva midva mela akcijo, pa je čist zakuhal, pa sem bla potem kar žalostna ker ni zaključil in na hitro sva nehala z akcijo. In pol surla....tko da od takrat naprej ne forsiram, ker se pol sex zdi kot neka obveza in ne užitek. Sej bo, ratal nam bo!!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2005 7:56:38   
Lili2
NO v bistvu sem hotela samo rečt, da tipi se potem, ko se odločimo za otroka, mogoče bojijo, da zdej pa sexamo samo še zaradi tega, in ne zato ker si jih dejansko želimo - partnerja, vendar tudi oni rabijo nahranit svoj ego, kje bolje kot v posteli.
LP

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2005 8:01:10   
magnolija
Jaz pa jih kar razumem, ker si kar predstavljam sebe, kak mislim samo na oploditev in ne na užitek. Samo nam se to ne pozna, fantje pa tega ne morejo skrit revčki.user posted image

(odgovor članu Lili2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2005 1:35:20   
Marateja
Pri meni je ravno obratno. Si tok želim user posted image , da v bistvu sploh ne vem več a grem v akcijo zaradi užitka ali samo zato, da nekega dne zagledam user posted image , user posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2005 21:47:40   
Teja K.
Tudi jaz imam tak občutek. Ko sva se odločila, da bi imela otročka, sva bila oba za. user posted image
Zdaj sva pa malce prestrašena in nama je sex takšen čuden občutek. Verjetno je user posted image  psiha močna in
vpliva na naše počutje in ravnanje ne glede na to, da si ga res želiva.

(odgovor članu Nomika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?