|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah :)
12.4.2008 16:12:17   
Naranja
Živjo!

Opravičujem se, ker moja slovenščina ni dobra. Jaz sem tujka, ki živi v Ljubljani. Poročena sem s slovencem, in hočeva otroka, ampak ne veva kdaj.(mogoče kmalu).
Veliko se bojim, ker sem brala da v Lj je zelo težko dobiti ginekologa z koncezijo, ker vsi so zasedeni. A je res?
Tudi se bojim, ker ne morem verjeti, da v LJ ne moreš dobiti 24 epiduralno!!! kako je to mogoče, če je to prestolnica države? Upam, da nihče ne bo jezna name, ker to rečem, ampak Lj je moderno mesto, ki ima vse kar potrebujemo, ampak vidim, ko berem forumi, da kar se tiče poroda, sploh ni dobra!
Živela sem tukaj za 2 leti, ampak nisem najdla prijateljic :( Seveda poznam ljudje, ampak vem, da če bom noseča, se bom počutila zelo osamljena. Imam moža, vem, ampak za te stvari vsi potrebujemo punce :)
No, to je to :) Se bomo videli :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah :)
12.4.2008 16:22:52   
spps
ojla.nisem iz Lj,vendar se ziher najde kakšen G,ki te bo sprejeluser posted image
kar se pa prijateljic tiče,se zna naredit da tudi na tem forumu katero najdešuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 16:25:04   
becky
naranja, mislim, da lahko govorim za vse tu na forumu, če rečem, da se na nas lahko zaneseš in da ti bomo vedno pomagale, če ti bomo lahko. kar se mene osebno tiče, mi je vseeno ali si slovenka ali ne, glavno da si ok. za ljubljano ne vem, v mariboru pa se lahko najde ginekolog s koncesijo brez problemov-vem za dva ali tri. kar se tiče epiduralne pa sem slišala, da če imaš od svojega ginekologa, da bi jo naj dobila, jo dobiš. ampak kot sem rekla, to je v mariboru. čist iz firbca: od kod pa si?

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 16:26:14   
Anonimen
Naraja, dobrodošla na Ringaraji!

Ravno vsi ginekologi s koncesijo pa tud niso že zasedeni. Mislim, da bi se komot dalo dobiti enega, ki bi ti ustrezal.

Glede epiduralne - res se je ne da dobiti kadarkoli, ampak tako pač je. To kar bom sedaj povedala je samo moje mnenje - epiduralna je samo zadnji hit, moda in se da komot rodit tudi brez nje. Tudi sama sem, pa nisem imela ne lahek, ne kratek porod.

Kar se pa tiče prijateljic - nosečnice iz tega foruma se zbirajo in dobivajo, prav tako se potem dobivajo mamice in njihovi otročički in tako boš lahko spoznala mariskatero prijateljico, ki bosta skupaj hodili na sprehode, kavice.

(odgovor članu Naranja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 16:33:03   
Naranja
Hvala!!! :) Veliko mi pomeni!
Sem iz Španije :) Slovenščina sem se naučila sama, zato ni dobra :)
Hvala za besed in upam, da kmalu se bomo govorili še enkrat, ko bom noseča! :)
Lep vikend!

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 16:33:04   
karamela
Naraja dobrodošla ne RR.

Mislim, da za G ne bi smelo biti nekih večjih težav, je tudi na RR seznam G, ki jih priporočajo rr jevke, tako, da si lahko malo pogledš mnenja. Glede epiduralne pa res ti nevem odgovorit, ker sem 2 krat rodila brez in se nisem niti preveč zanimala za to.

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 16:38:29   
becky
no naraja, če boš kdaj v mariboru, javi se. jaz se tudi sama učim jezikov- trenutno španščine (ok, pisat res ne znam) in latinščine (tu imam pomoč). sicer pa tvoja slovenščina sploh ni slaba-znaš bolj kot pa marsikdo, ki je v sloveniji veliko dalj časa kot ti user posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2008 16:41:08   
M1987
Zdravo user posted image  Naj te ne bo strah! Nosečnost mora biti sproščena, vesela in v njej moraš uživati. Ginekologa ali ginekologinjo boš gotovo našla - poglej po spletu. Kar se pa prijateljic tiče - prosi moža, da ti predstavi svoej prijatelje in mogoče boš našla med njimi v kakšni povezavi prijateljico, kot si jo želiš. Srečno user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2008 17:34:46   
mojca345
upam, da vama kmalu rata narediti user posted image

pa kar pogumno.....user posted image

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 18:55:48   
Rakica_80
Naranja, kar pogumno...prijateljic imaš koliko hočeš tu na forumu.......zunaj pa bo že prišla ko bo cajtuser posted image
Ko ti bo uspelo zauser posted image , boš videla koliko prijateljic boš imelauser posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2008 22:39:14   
metuljcek27
Pozdravljena Naraja.Nima te biti kaj strah,ker ti povem,da so tukaj punce zelo zelo dejavne in se ti posvetijo.Na forumu sem cca 1 teden pa kar naprej odgovarjajo na moja vprašanja in me podpirajo.Seveda je lepo,da jim jaz to tudi vračam.Vedno se lahko obrneš na nas,ena bo sigurno odgovorila slej,ko prej,...Še enkrat dobrodošla in da boš čim prejuser posted image ...

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2008 23:08:57   
Fargesia
Naranja, dobrodošla!!! vse pohvale za slovenščino!!! sploh ker si se jo sama učila!!! a si prav iz LJ? 

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2008 23:38:49   
Anonimen
Hola, Naranja!

Tvoja slovenščina je odlična! user posted image Če bi le moja španščina bila tako dobra. Prepričana sem, da boš tukaj našla kakšno dobro prijateljico, sicer pa smo vse na razpolago. In punce tukaj kar dobro obvladajo vse zadeve. Kar pogumno!user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2008 9:24:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naranja

Hvala!!! :) Veliko mi pomeni!
Sem iz Španije :) Slovenščina sem se naučila sama, zato ni dobra :)
Hvala za besed in upam, da kmalu se bomo govorili še enkrat, ko bom noseča! :)
Lep vikend!
Kar se pa slovenščine tiče,vsa ti čast.Nekateri živijo v SLO več kot 20-let,pa je ne znajo,ne govorit,še manj pa pisatuser posted image
Večkrat se oglasi na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naranja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2008 10:24:57   
katja_p
Se tudi jaz strinjam s spps. Tvoja slovenščina je res odlična, še posebej, če si se je sama naučila. Ker vsi vemo, da je slovenščno zelo zelo težko se naučiti.

Želim ti veliko sreče in uspeha pri delanju user posted image , kar se pa tiće prijateljic: poglej, koliko nas je tu na forumu, ki te podpiramo. Tu si vedno stojimo ob stani user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2008 10:34:51   
tane
naranja, dobrodošla med nami.
glede ginekologov v Ljubljani, niso še čisto vsi s koncesijo zasedeni, tudi kakšen dober se še najde ampak je ponavadi čakalna lista, nekaj mesecev ali tudi do enega leta tako, da ti svetujem da kar zdaj začneš iskati kljub temu, da misliš zanositi čez kako leto.
tule je link na temo G, ki smo jo imele enkrat in boš veliko koristnega izvedela.
vso srečo pri iskanjuuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2493988

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?