|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
26.1.2006 15:58:00   
Anonimen
Pozdravljene,

Najprej se vam vsem opravičujem, ker vam pišem pod anonimno, vendar upam, da boste razumele. 
Velikokrat razmišljam, kako bi bilo, ko bi po dolgem poslušanju končno zanosila in potem rodila otročka, ki ne bi bil "popoln". Strah me je teh vseh bolezni, preizkav kot so nuhalna svetlina, saj ne vem kako bi odreagirala, če bi mi ginekolog rekel, da je velika možnost, da rodim prizadetega otroča. Jem folno kislino, pa vendar me je strah, če bo moj otroček imel spino bifido.

Vem, da o tem ne smem razmišljat in da moraš ljubiti otroka kakršen je, ampak vseeno me je zelo strah...

Poznam ennega fantka, ki se je rodil prizadet in ko ga vidim, me kar stisne pri srcu, tudi njegovi starši zelo trpijo.

Prosim napišite kaj vi mislite o tem, ali vas preganjajo podobni strahovi?

Lepo pozdravljene.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah
26.1.2006 16:02:42   
total
Mislim,da se vsaka mamica boji tega,ampak danes je zdravsto že tako naredovala,da laho že zazna če je z otročičkom kaj narobe in se lahko pol odločiš kaj boš.Zato imej pozitivna misli in misli vedno,da boš mela zdravega in lepega otroka,pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2006 16:03:16   
Skorpija
Moram priznati, da te ne razumem čisto. Zakaj ramišljati tako daleč naprej in samo najhujše scenarije? Se tudi vsak dan obremenjuješ če te bo povozil avtobus ali če bo tvoj dragi sploh še prišel živ domov iz službe?

Malo se sprosti in prepusti življenju...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2006 20:16:14   
tehnofil
S težavo se spoprimeš, ko se pojavi, če se pojavi. Karkoli boš danes doumela kaj storiti ne bo popolnoma nič veljalo ko težava dejansko nastopi. Takrat reagiraš na osnovi drugih kriterijev.

S tvojimi mislimi moraš sama opravit. In te misli popolnoma nič ne doprinesejo k boljšemu.

Nihče ti ne more garantirati, kakšen bo tvoj otročiček, vendar sem prepričan da obstajajo resne možnosti da bo zdrav ne pa bolan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2006 8:11:18   
gaya
Tud jst vačsih pomislim na kaj takega, pa si v isti sekundi rečem, da nisem normalna in si take stvari izbijem iz glave, kajti točno vem, ko bo mala pikica v meni oživela, bo moja, ne glede na to, kako se bo user posted image  iztekla,... Tudi ne morem povedat, kako bi reagirala, kako bi se odločala, kajti ne vem kaj je bolj sebično, da si rečem, bom šla delat splav, saj takega otroka ne morem spravit na svet, ker kao bi samo trpel, ker konec koncev kdo pa sem jaz, da bom odločala, o tem, ali bo nekdo živel ali ne,....
Moje mnjenje je, ko si resnično želiš otroka, si pripravljen na vse, ampak res čisto na vse,.....
Upam, da razumete, kaj sem hotela povedat,...
In imam znanko, ki je trdno zagovarjala stališče, da če ji na NS ugotovijo, da je velika možnost, da rodi otroka z DS, da bo šla delat splav user posted image , no danes ima user posted image , ki ima DS,...... ona pa mi včasih pravi, da ji je najbolj grozno, da je sploh kdaj lahko karkoli takega razmišljala, kaj šele rekla,....

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 10:46:30   
Anonimen
Jest se tolažim včasih, ko razmišljam isto kot ti s tem, da v končni fazi so vsi otroci ljubljeni in dobrodošli, kljub vsem njihovim potrebam...je pa res, da si nobena ne želi imeti otroka, kateri bo prizadet, invalid,...včasih mislimo predaleč v prihodnost...KAJ PA ČE,... odklopi se od teh misli, pa bo vse okej...
Nati

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
27.1.2006 10:58:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?