|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
11.2.2010 21:11:54   
skopčevka
Imamo eno leto staro punčko in se velikokrat ustraši.npr kamiona se ustraši.zadnjič se je u trgovini ustrašila zajca...danes se je pa tako ustrašila papige da je začela kričati koliko je jokala,in sem  je komaj umirila. k sebi sem jo stisnila in sem jo pomirila.pa me zanima če so lahko kake posledice.ima katera tako izkušnjo!!!???

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.2.2010 21:42:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STRAH
11.2.2010 21:38:23   
Čili 1
Naša 17 mesečnica je bila do pred kratkim ''neustrašna raziskovalka''. Vse bi prijela, povsod bi šla, vse jo je zanimalo. Je stalno silila, da smo jo dali na motorja sedet in hotela, da ga tut vžgemo, čeprav je ropotal. Al pa na morju, nobenega strahu do mrzle vode, do ljudi. Sedaj pa kar na enkrat poslušamo samo še : ustrašla mašine, ustrašla snega,... če kdo odpre vhodna vrata, takoj reče, da se je ustrašla in mi kar skoči v naročje. Na sneg še ni stopila. Hodi samo tam, kjer je brezhibno spluženo :-) Že če je pol cm snega, je preveč. Pojavilo se je polno majhnih strahov. Jst ji vedno pojasnim, da se ji ni treba bati npr. pomivalnega stroja, ko ropota med pranjem. In ko zlagam posodo vanj, jo prepričam, da tudi sama zloži noter kako plastično posodo. Sej bo minilo. Trenutno smo pa pač v ''ta plašni'' fazi.

Lp, Čili

(odgovor članu skopčevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2010 21:45:23   
Najaa
Naša se ustraši balona, ker je enkrat eden poču čisto zraven nje. Ko vidi balon, se začne kar ritensko umikat in v jok.

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2010 21:49:17   
skopčevka
A PA SO RECIMO ČE SE OTROK RESNO USTRAŠI KAŠNE POSLEDICE LAHKO KASNEJE???

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?