|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah...
22.11.2004 15:27:30   
kimi
Moj mali:duda: se je ravnokar začel dušiti:(( skoraj sm umrla od strahu tukaj zraven mene je grizrl list papirja in mu je košček ostal v ustuh začel se je dušiti...takoj sem ga obrnila in stisnila za drebuh da je nekaj hrane vn zbruhal...papirja ni bilo na vidiku še kar se je dušil:(( na silo sem mu odprla usta in videla papir potegnila sem ga vn in sedaj je vse ok...cela se tresem:(( nikoli več ne bo dobil reklam niti kaj drugega kar je uz papirja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah...
22.11.2004 15:30:15   
KIRA
ježeš marija, ps je sedaj vse v redu???sploh se ne zavedamo kako hitro se lahko kaj zgodi. bom probala najt nekje prvo pomoč za otroke, pa bom prečitala za vsak slučaj!!!

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah...
22.11.2004 15:31:12   
india
Ojojoj!
Saj se je zdaj uredilo, a ne? Ubogi mali mucek:muca: in uboga prestrašena mamica!:(
Daj ga pocartaj, saj vem,d asi ga,ampak,...oh ti mali nagajivčki!
:angel::angel::angel:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah...
22.11.2004 15:35:31   
kimi
tok sem ga pol objela da je komi dihal pa še zasmeju se mi je...jaz pa dobesedno totalno pretresena..zdej je ok samo da ne vidim njega zraven kskšnega papirja...ravokar jeva

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah...
22.11.2004 15:39:13   
Anonimen
Groza! Samo da je vse ok. Nama se je tudi enkrat neki podobnega zgodil, ko ji je uspelo eni plišasti kravi "odgriznit" eno nosnico! Pa se je tudi začela davit... Groza!!!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Strah...
22.11.2004 15:40:02   
kimi
ja jaz upam da ne bom šla več čez to...sm še kar v šoku

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Strah...
22.11.2004 15:42:06   
Anonimen
ja, te kar pretrese. Jaz tut upam, da se to ne bo več zgodil. Ampak je malo možnosti za to, ker gre vsaka stvar najprej in direktno v usta!

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Strah...
22.11.2004 15:51:32   
india
Oja, drage moje, skozi kaj vse je treba it,...mi smo enktrat iz ušesa in enkrat iz nosa vlekli neke miniatrune igračke,....:grrr::grrr::grrr::grrr:,tako, da lahko rečem, pazite,kaj in kje kaj puščate ve, vaši domači pa tudi tujci,ki pridejo k vam ali vi k njim. To so res obupne reči!
Pa vse naj naj, Kimi!:rozica::rozica::rozica::miska:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Strah...
22.11.2004 15:57:56   
Anonimen
Joj Kimi..samo,da je v redu.Povrnila sem se nazaj pred leti ko je bila Nika dojenček.Plastičen vložek v Kinder jajčkih je tudi zelo nevaren.Stisnila ga je z čeljustmi in zgornji del je kar odneslo v ustih,kjer se ji je zataknil na koncu grla.Samo moja prisebnost.-prst v usta in z nohtom sem ga spraskala ven.Ne dajte vašim malčkom plastike iz Kinder jajčk.Neva:rozica:

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Strah...
22.11.2004 16:04:23   
tina.nika
Joj Kimi glavn, da se je vse dobro končalo. Za vsakega po eno :rozica:
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Strah...
22.11.2004 16:14:45   
Urša
Sam, da je vse ok! 9nebesa Men se je pa zanč s koščkom jabolka začela davt, pa sm ga tud na silo s prstom vn spravla, zravn se pa tresla... Res je treba mirkat, sploh na papir! Jst ji tud naum več reklam dajala, nkol ne veš, tko hit se kej zgodi. :ups:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Strah...
22.11.2004 16:50:29   
mammika
Ojoj boga ti...Vem kako te to pretrese jaz sem se po takem še dve ure tresla....
Naš je pa dal u usta pokrovček od filma za slikat -tisti kot neki etui za film za fotoaparat-jaz sem mislla da bom umrla,no pa je blo ok pa upam da bo ok še naprej
evo zate :rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Strah...
22.11.2004 18:39:26   
Pupica
uf, si ne bi mislila, da je papir tolk nevarn:zmeden::(

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Strah...
22.11.2004 22:29:30   
pika8
Hvala bogu da je sedaj vse O.k.Moj mulček,ko je bil še majhen je pojedel kovanec,je bil že plav,komu ga nisem mogla ven dobit,potem pa je ati potisnil prst v grlo in mu ga ven.Pa tak paziš in gledaš pa vedno ne vidiš kje se lahko kaj zgodi.
Glavno je da sta se porihtala in da ni kaj narobe.Mamica ,zdaj pa se lahko pomiriš,vem pa, da je to res velik šok.:rozica::rozica:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Strah...
23.11.2004 9:39:08   
kimi
ja pika danes je že bolje

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Delovno mesto
sladkorcek

Ali ste se po končani porodniški v službo vrnile na isto delovno mesto?

Da. (58%)

Ne. (12%)

Zamenjala sem službo. (8%)

Sem ostala brez službe. (7%)

Sem brez službe. (15%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!