|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah!
30.9.2007 14:02:38   
Anonimen
Jaz imam pa sledeč problem, verjetno se boste smejale, zato sem anonimna.
No , očitno se bomo kmalu selili, sedaj živimo pri mojih starših v hiši.
Po eni strani sem vsa vesela in srečna, ker bomo končno šli stran, po drugi strani me je pa strah.  Sem zelo boječa, prava strahopetnica in me je strah vsega. Od duhov, hudiča, do roparjev...
Moj možek je sicer super, ampak velikokrat mora delati ponoči in že sedaj, ko vem, da nisem sama v hiši me je strah, kaj bo šele potem, ko bom čisto sama v veliki hiši?!  Vem, da bi se morala zdaj že znebiti teh čudnih (skoraj nenormalnih) strahov, pa se ne morem! Kaj mi je?  Sem nora??user posted image   Teh stvari me je strah že od otroštva, danes pri 25 pa še vedno!  Očitno so starši zaj***, ker so mi dovolili kot majhni deklici gledat grozljivke.user posted image   Včeraj sem imela res grozne sanje in nikakor nisem mogla nazaj zaspat.

Kaj naj storim, da se bom znebila tega grdega občutka, da bo šlo nekaj narobe?  Naj grem k psihiatru?

Prosim naj mi nekdo pomaga, ker bi res rada šla na svoje, a sem resno ogromna strahopetnica!!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah!
30.9.2007 14:31:47   
hubi
Na kletna okna mrežo, dobra vhodna vrata in ključavnica, spodoben pes (če imaš rada živali oz. željo skrbeti zanj), ostalo je pa psiha. Aja, morda alarm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2007 14:35:08   
nejci
Zato še človek ne rabi biti nor,če ga je strah.To lahko izvira od otroštva,tudi mene je strah teme in velikih prostorov ponoči.user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2007 14:52:53   
Anonimen
Ampak sanje so bile tako žive.   Že cel dan razmišljam, ali bi sploh šla od doma.  Pa tako rada bi šla, še bolj moj lubi, pa me je tk user posted image strah!!!!!  Prokleti tisti, ki snemajo grozljivke.  Saj ne vem kaj hočem. Vem pa, da če se zdaj ne odločim, bom vedno živela zraven mamice, tega pa absolutno nočem!!!!  Kako naj se znebim tistega občutka straha?????
Obupana sem!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2007 15:20:17   
Magi*
sooči se z njim - s strahom. tako, da se preseliš. boš videla, da bo vse v redu. strah je najbolj normalna reakcija, kadar se podajaš v neznano. če do sedaj nisi imela veliko sprememb v svojem življenju, je to to. konec koncev se ne boš selila na drug planet in vse, ki jih imaš rada boš še vedno imela ob sebi.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2007 17:11:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sooči se z njim - s strahom. tako, da se preseliš. boš videla, da bo vse v redu. strah je najbolj normalna reakcija, kadar se podajaš v neznano. če do sedaj nisi imela veliko sprememb v svojem življenju, je to to. konec koncev se ne boš selila na drug planet in vse, ki jih imaš rada boš še vedno imela ob sebi.

V bistvu se ne gre za selitev.  Tudi zdaj me je strah, ne vem kaj mi je.  Sama nikoli ne spim v temi. Pa v bistvu vem, da mi nič ne bo, ampak se straha vseeno ne morem otesti.
Torej ne gre se za to novo hišo, gre se za ta moj strah. Ta je prisoten tudi v tej hiši, kjer živim že 25let.  Ponoči še nikoli nisem šla sama na stranišče, tudi v nosečnosti ne, sem raje celo noč bedela in držala.user posted image   Pa imamo elektriko v hišiuser posted image bi lahko prižgala luč. Ampak v tej hiši mi je res grozno živet. Imam nekaj nepojasnjenih spominov iz otroštva o tej hiši, oz. moji poti na stranišče ponoči!user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2007 21:19:03   
Magi*
no, če veš kje je problem, ga pa razišči in se sooči s strahom. sicer boš pa celo življenje bedela in stiskala.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2007 21:50:39   
Speedy07
jaz nevem,kako ti pomagat.mene je strah le dva,tri noči po gledanju grozljivk.user posted image ampak.to so sam filmi,nč druzga.ne boj se,reši se tega strahu :)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 0:20:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07

jaz nevem,kako ti pomagat.mene je strah le dva,tri noči po gledanju grozljivk.user posted image ampak.to so sam filmi,nč druzga.ne boj se,reši se tega strahu :)

jaz že dolgo, dolgo nisem gledala grozljivke.  Nazadnje sem gledala Temo, pa še tisto tk, ne preveč, ker sem igrala igrco, pa nisem spala 2 tedna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama sebi grem pošteno na živce, vem da je strah brezvezen, pa je vseeno prisoten!user posted image

(odgovor članu Speedy07)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2007 7:10:15   
srki
Te čisto zastopim, ker bom kmalu na istem. SEdaj sem navajena, da je vedno kdo v hiši, da nikoli nisem sama. Če ni staršev, je pa stara mama, pa brat....

Tudi jaz sem rekla, da ko bo šel moj na teren, bom šla kar domov spatuser posted image .

Ne vem, tako hudo, kot ti opisuješ, me ni strah. V bistvu sploh ne vem, česa oz. koga me me strah. Ker roparjev na naših koncih za enkat še ni (trkam na les). Edino medvedi hodijo na vrt na jabolkauser posted image .

Upam, da pri tebi strah mine, jaz upam, da se ga bom znebila, verjetno bo nekaj časa trajalo in upam, da ga sploh ne bo, da je zdaj samo misel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2007 7:20:12   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.

Kaj naj storim, da se bom znebila tega grdega občutka, da bo šlo nekaj narobe?  Naj grem k psihiatru?

To mogoče ne, stopi pa do kakšnega psihologa. Ta strah, ki ga opisuješ ni več normalen, če ponoči niti do WC-ja ne upaš... Psiholog ti bo pomagal najti ta prave vzroke tvojega strahu...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2007 8:36:17   
solatja
verjetno imaš v času pred selitvijo tudi zaradi stresa še pogosteje takšne moraste sanje.

razmišljaj o tej selitvi kot o sreči, da greš na svoje, da se boš izselila iz te hiše, da pa bo v novi hiši vse drugače in boljše.

sicer pa: če se ne znaš sama soočit s strahom, ti res priporočam obisk psihologa, kot pravi Marogica.

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.10.2007 8:38:26   
Speedy07
poglej,če bo tebe vedno strah,boš s tem tudi otroku pokazala,da je strah nekaj dobrga,vsaj jaz tko mislm.torej.znebi se čimprej tega strahu,uživaj.morda bi blo bolje,če greš k kakšnm psihologu.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.10.2007 9:27:49   
kalbo
V drugem okolju bo drugače. Moji otroški strahovi so še vedno prisotni v hiši, kjer sem živel prvih pet let in tam še vedno s tesnobo v srcu zaspim. Strahovi, s kakršnimi se soočaš ti, se godijo otrokom z bujno domišljijo. Vsa domišljija je pa vezana na hišo v kateri si zdaj, v novi bo drugače.

Čim se s strahom soočiš...greš ponoči v temi na stranišče, ga premagaš.

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.10.2007 9:46:35   
srki
Ja, ko sem bila majhna, je bilo tudi mene ponoči strah na wc, vedno sem imela občutek, da bo nekdo iz stopnici, ki vodijo v zgornje nadstropje, nekdo skočil. Pa nisem gledala grozljivk ali takšnih groznih knjig brala. Enostavno je to minilo z danes na jutri.

Mogoče si res preveč po stresom zaradi selitve in te še vse otalo mori.

Pa srečno!

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.10.2007 11:08:47   
MarijaPo
Jaz te razumem. Tudi sama sem namrec super prestrasena za vsako stvar, pa ne glede na to, koliko verjetna je.
Sama stanujem v bloku, pa me je vseeno strah roparjev (imamo protivlomna vrata, za katera se gasilci rabijo 1/2 ure, da jih odprejo, pa me je vseeno malo strah), najbolj pa me je strah potresa. Vcasih (kadar sem se posebi cudne volje) gledam na uro, da si bom zapomnila ob kateri uri bo potres.
Temu v psihiatriji recejo katastroficno misljenje in ni normalno, da se teh stvari tako zelo bojis. Pogovori se s svojim osebnim zdravnikom, on bo najbolje vedel kako naprej in ce sploh naprej. :)

Pa srecno!

(odgovor članu Speedy07)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.10.2007 11:49:55   
Anonimen
Evo še ena strahica. Tudi mene je ful strah, bojim se teme, biti sama... In mi fant vedno govori da se bom mogla znebti tega. Res je. Kakšen vzor bom otroku če me bo vsega strah. Mami si nikoli ne bo upala... Vendar ne vem kako se naj strahu znebim.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.10.2007 14:38:23   
srki
Mogoče se ga boš znebila tik tak, ko bo otrok, mogoče sploh pomilsila ne boš na to, da si pa sama in da se lahko kaj zgodi. Mene čez dan sploh ni strah biti sama v hiši, edino ponoči, ker nisem navajena, pa če bom sama, me verjetno kar bo. Upam, da me ne bo še kakšna nespečnost začela dajat, ker potem bom pa res slišala še tisto, česar sploh niuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......