|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strašne bolečine v križu
24.10.2007 8:49:49   
Anonimen
Dober dan vsem skupaj, sem nova tako in drugače. Nisem še sodelovala na forumu, sedaj, ko pa me je presenetil nosečnostni test, se vam pa pridružujem.

Torej, sem v šestem tednu in me že dva tedna nenormalno boli križ v ledvenem predelu, pa ne zaradi prehlada ali pretegnjenih vezi.
Najhuje je ponoči, ko me strašno zaboli ob obračanju, čez dan pa bolečina niti ni tako grozna.

Ali se je morda kateri zgodilo/dogaja enako? Kdaj bolečina izgine?

Hvala in lp,
Anja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strašne bolečine v križu
24.10.2007 9:08:50   
Naja31
Jaz bi prej rekla, da je v 6. tednu še prezgodaj za take hude bolečine kot jih ti opisuješ.
Mogoče pa te bolečine nimajo nobene veze z nosečnostjo.

Kdaj pa imaš 1. pregled? Vsekakor to omeni.

Pa enauser posted image , da čim prej minejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2007 9:13:25   
melanija
Se strinjam s predhodnico. Za take bolečine je še prezgodaj. Jaz bi poklicala splošno zdravnico in vprašala od koga bi to bilo lahko.. Če nimaš nobenega izcedka, bolečin tudi v trebuhu potem to ne more biti od nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2007 9:21:11   
anonimna thumbs up
Mene je tudi teden dni pred izostankom M in cela 2 tedna po pozitivnem tednu križ tako strašno bolel, da mi je jemalo dih in sem se zbujala, ko sem se ponoči obračala v postelji  user posted image  Sem imela občutek, da gre za vnetje ledvic, ampak ni bilo to. V bistvu pojma nimam, zakaj je bilo tako, je pa potem izzvenelo in je zdaj ok user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2007 9:27:51   
Anonimen
1. pregled imam 23. novembra, izcedkov ter jutranjih slabosti oz. česarkoli drugega ni...

Thumbs up - točno tako - boli kot pri norcih oz. kot bi imela vnetje ledvic ja!

Se pravi, da bo šlo samo od sebe ... potem mi ne preostane drugega kot čakat user posted image

Sem se vpisala na pilates...morda bo to kaj pomagalo.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......