Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 7:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 9 mesecev starega otroka mi tale bumbo čisto nič fajn ne deluje, sploh pa ne za k mizi. Hja za okrog vandrat imamo mi kar Ikeinega Antilopa sabo ... stane mizernih 15€, je zelo stabilen, opereš ga lahko s šlaufom, pa še ko se razstavi tiste 4 noge lahko v avtu kamorkoli vtakneš, sedež je pa velik kot ena kahla in tut ni problema.
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 7:47:08
|
|
|
|
Suzikaa
|
Ja sj, meni se ta Ikein stolček tudi dopade,samo zdaj ne bomo šli v graz samo zaradi stolčka. Mi je pa res žal, da ga nisem kupla, ko smo bili nazadnje tam. Saj meni je tudi ta Bumbo malo hecen, če pomislim kak se mi tamala na stran nagiba. Zato pa vprašam za mnenja ja.
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 8:33:48
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Mi smo vzeli avtosedež iz avta in ga postavili na fotelj zraven mize. Simpl k pasulj. Z en teden je blo čist ok.
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 8:44:05
|
|
|
|
Suzikaa
|
tassika ta je tudi zanimiv ja pa še predrag ni. Saj to bi mela res samo za hranjenje. Moja se tudi v tem lesenem stolčku tak nagiba da me je kar groza in sem skos zraven nje.
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 9:08:39
|
|
|
|
Hope2
|
Če smo kam šli, je naš pri 9 mesecih jedel v lupinici ali v vozičku ali v naročju. Zaradi enega dopusta ne bi kupovala nič. Čim manj kompliciranja. Bumbota smo imeli, ene 3x je celo jedel iz njega. Čeprav piše, da otrok ne more ven iz njega, je naš prilezel ven v sekundi že pri 7 mesecih. Če otrok somostojno sedi ni problema, če še ne sedi, pa bo zvigi zvagi tam not
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 9:16:11
|
|
|
|
mini86
|
no mi mamo pa tega k se pršraufa za na mizo in je suuuuper...ne zamenam za noben drugi stolček..ga mamo drgač skos pri tašči, če gremo pa na kšne piknike al pa gostilno ga pa uzamemo sabo tko da ti js definitivno priporočam tega
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 9:48:20
|
|
|
|
Suzikaa
|
Sacherca od kod pa si?
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 10:04:19
|
|
|
|
Sacherca
|
Sem ti poslala zs
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 16:44:34
|
|
|
|
Nončika
|
suzikaa, bumbo več ni za naše malčke. hehe, naš bo kar v Variosportu zajtrkoval, malical,... z Bumboja se mi je ven skobacal že cca pri 6,5m. dobesedno. hčerka je tudi v vozičku bila in nismo vlačili s sabo dodatne opreme. zdaj bomo pa še manj, saj treba spravit a avto dva froca ne samo enega.
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 16:49:35
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu je pa res tako, da če greste kam kjer do apartmaja ne bo pretirano veliko stopnic, je voziček še najboljša izbira. Naša je vedno v vozičku pri mizi, če gremo ven jest ... niti ne prosimo za otroški stolček.
|
|
|
|
RE: STOLČEK BUMBO ALI NAMIZNI STOLČEK? 7.7.2010 16:54:04
|
|
|
|
katy83
|
sacherca, kaj si že dala stolček? Ker drugače bi ga jaz imela. Mene pa tak veš kje najdeš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?