Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 13:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi na kratko rekla: Isto sranje, drugo pakovanje. Čeprav ne v smilsu sranje kot da ni O.K., mi imamo Chico, ne vem, ali je to Prima Pappa ali ne, je pa spet isto "sranje", pa je O.K.
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 13:49:47
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
imam primo pappo pa smo zelo zadovoljni.ne vem ce ima od brevija tudi vac stopenj naslona,ampak meni je bila od pp bolj vsec.:metulj:
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 15:43:37
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz imam Brevija pri mami in PP doma pa mi je PP veliko boljši. Brevi ima med drugim plastične pasove, ki se odpirajo(plastika spolzi skozi luknjice), poleg tega je tako visok in neroden v hrbtnem delu, da je moj mali celi čas lezel na stran in smo ga morali s pouštrom podlagati medtem ko je v PP lepo sedel že dalj časa...vsekakor ti priporočam PP! Chicco Mamma pa je ista varianta kot PP ampak le druga firma.
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 15:46:11
|
|
|
|
frutka_
|
Zdaj sem na sliki videla, da tale nima plastičnih pasov tako da vzamem tisto nazaj. Moj model jih ima. Pa še na nekaj te naj opozorim! PP ima spodaj še prečko med kolesi (moraš si na sliki pogledati) tako da je praktično nemogoče da se prevrne, za Brevija pa ne vem...
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 19:06:06
|
|
|
|
Annny
|
Frutka, ja, gledala sem tisto plastično prečko med koleni- a ni to nič moteče in štorasto? Kako je s tem pri vas? lp
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 19:33:48
|
|
|
|
taca
|
Mi imamo Brevi Jupiter in smo zadovoljni. Ima tri naklone sedeža. Meni se ne zdi dost slabši od PP. Kupli smo ga v sončku in je 5000 sit cenejši od PP.
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 21:04:28
|
|
|
|
frutka_
|
Tale prečka je pravzaprav zelo praktična, ker otrok ne more spodaj ven zlezt, je fixna. Imata jo oba stolčka.:bravo:
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 22:46:53
|
|
|
|
niki5
|
Mi imamo Prima pappa Rocker, ki je podoben Dondolinu, samo da ima ročno 'guncalo'. Jaz sem zadovoljna, mali res dobro notri sedi, prečka med nogami je fiksna kar je tudi super, dvojni pladenj.. Težko pa primerjam ker ne poznam Brevija.. meni je bil Rocker všeč ker ga lahko tudi guncam v njem.
|
|
|
|
Stolček Brevi Jupiter vs. Peg Perego Prima Pappa 5.4.2005 22:49:21
|
|
|
|
niki5
|
Veš kaj ti priporočam.. da ko kupuješ katerikoli sdež, da otroka vzameš s sabo in ga položiš vanj, da vidiš če ti res ustreza, kako sedi otrok. Malo sprobaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?