|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stokke Xplory - kolesa oz. vožnja v parkih?
12.12.2010 13:53:51   
pasijonka
Verjetno nisem edina, ki lahko iz vozičkov napiše doktorsko disertacijo, vendar je po vsem brskanju še vedno na prvem mestu ljubezen na prvi pogled - Stokkeuser posted image  Prebrala sem že vse komentarje, vendar kar ne najdem zadovoljivega odgovora na edino stvar, ki me malo skrbi, namreč, kako se obnaša na makadamu oz. v parku ala Tivoli, kjer je droben pesek? Večinoma ga bomo potrebovali v mestu oz. na ravnih površinah, pa tudi za v park, ne pa za na hud teren. Glede na ceno in na to, da nimava prav dosti prostora, ne bi rada čez čas kupovala še enega vozička, hudi terenci nama tudi niso všeč. Vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stokke Xplory - kolesa oz. vožnja v parkih?
12.12.2010 19:09:40   
*tajda*
Mi smo naredili kar nekaj kilometrov znjim,po utrjenem makedamu in travi,ni pa za kakšne gozdne poti.Po Tivoliju boste lahko vozičkaliuser posted image

< Sporočilo je popravil *tajda* -- 12.12.2010 19:10:18 >

(odgovor članu pasijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2010 11:02:53   
pasijonka
Juhuhu!user posted image

Mi lahko zaupaš še, kako ste novorojenčka prevežali v avtu? Imate na Stokkeju morda tudi adapter za M-C lupinico oz. kaj je sploh najbolje za bebo? Včeraj mi je svakinja rekla, da so sedežki 0+ preveliki za bebe in sem malo zmedena glede tega, kaj potrebujem takoj na začetku....

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2010 16:39:28   
*tajda*
Mi nismo kombinirali avtosedeža in vozička,je bil kar lepo v košari,kasneje pa v športnem delu,kateri ima tudi blazino za novorojenčka in ga daš lahko že prej v športni del.Mi smo imeli lupinico Bebe confort in smo bili zadovoljni,jo bomo pa zdaj kombinirali z vozičkom Bebeconfort Loola,ker se zloži kot marela.
Ne razumem tvoje svakinje,saj v začetku itak moraš imeti lupinico 0+,mislim pa da je do 13 kilogramov,potem pa presedlaš na sedežek 9 do 18 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2010 19:53:09   
pasijonka
Še enkrat hvala za odgovor.
Tako nekako sem tudi sama razmišljala. Adapter za kombiniranje lupinice z vozekom pa se mi je zdel dobra ideja v primeru, da beba zaspi in je takrat ne prekladaš iz lupinice v košaro. Koliko časa pa je beba sploh lahko v lupinici? Mi je pa še vse novo, tako da raje vse 3x preverim, da česa ne zamešam / zafrknem / naredim škode.

PS. Firbec, zakaj prehod iz Stokkeja na drug vozek?

< Sporočilo je popravil pasijonka -- 13.12.2010 19:57:42 >

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2010 10:58:18   
*tajda*
pasijonka  ne gremo na drug voziček,smo zelo zadovoljni s stokke in je že pripravljen za drugega otročičkauser posted image Lupinico in vozek bebe confort sem dobila od svakinje in ga uporabljamo kot nadomestni voziček,marela varijanta,za na morje,pa na letalo...
Lupinica je bolj priporočljiva za v avto in ne za sprehode.Se pa strinjam da je praktično imet adapterje še na vozičku,da ti ni treba user posted image  vedno prekladat.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2010 12:01:01   
pasijonka
tajda oprosti, ker te takole bombardiram. sem ravno dobila svarilo od kolegice, da naj Stokke voziček ne bi bil primeren za vmesne stopnje rasti, ampak za dojenčka in otroka, ki shodi, vmes naj bi nogice bingljale brez opore. Sama sem sicer prebrala, da je opora za nogice nastavljiva, te pa lepo prosim še za izkušnje iz prve roke.
Pa morda še eno butasto vprašanje, ampak me res muči: Kot vem, naj bi bila beba prvih nekaj mesecev v povsem ležečem položaju (zato košara). Kako pa je potem s prevozom v avtu? Lupinice se menda ne da povsem poleči ali pač? (Zato sem zgoraj tudi spraševala, koliko časa je beba lahko v lupinici - recimo če greš na daljšo pot....). Že vnaprej hvala.  

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2010 9:46:27   
emina83
No, uporabnica Stokkeja nisem, lupinico smo pa že 2x uporabljali, pa še tretjič bomouser posted image

Pri daljših poteh in vožnjah v lupinici je potrebno otroka vzeti ven na vsako uro, lahko tudi na manjše časovne razmake. Pač da se otrok pretegne in da se dihalne poti sprostijo, ker ko je user posted image sključen v lupinici dlje časa, lahko pride do dihalne stiske, in mu zmanjkuje kisika.

Nekateri starši mislijo, da jim user posted image tak fajn spijo, da kr smrčijo zraven, ampak ta zvok podoben smrčanju-pri zdravem, ne nahodnem otroku se izraža kot primankovanje kisika oz kot dihalna stiska.

nekako takole

http://www.youtube.com/watch?v=emVPI87mqF0

< Sporočilo je popravil emina83 -- 15.12.2010 9:48:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 11:05:44   
pasijonka
Emina83, najlepša hvala za pojasnilo!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?