|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stil oblačenja
10.5.2007 9:40:15   
muška
Mene pa zanima kako spremninjate stile oblačenja, če ga sploh.

Sama sem že od nekdaj furala eleganten stil, torej doooolga leta nisem imela v omari kavboljk ali kakšnega športnega kosa oblačila oz. obutve , kako mi je to uspevalo ne vem -očitno mi je moralo user posted image

Med nosečnostjo sem RAHLO prešaltala na športno elegantni stil, sem si CELO kupila nosečniške kavbojke in flat čevlje user posted image  bravo jaz user posted image

Med prvo in drugo nosečnostjo sem furala isti stil, nekje športno eleganten, v moji omari so se pojavile celo kavbojke (opaa) in celo športni copati. user posted image user posted image

No zdaj pa se mi je dobesedno stragalo. V omari imam najmnaj 4 kargo hlače, ene 3 kavbojke, športne majčke, trenerko, celo športno jakno,....   In najbojše se počutim ravno zdaj!  user posted image user posted image user posted image

Ma kaj sem gledala tako dolgo????

Ampak spedenat v nulo pa se še vedno znam , tako da na tem področju nisem popustila, samo teh priložnosti je bolj malo . Ampak važno je, da imam za vsako priložnost vzet kaj iz omare, čeprav še vedno ne znam brez stavka : "pa saj nimam nič za oblečt!"user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stil oblačenja
10.5.2007 9:42:14   
Anonimen
vedno kavbojke, majčke, pulover, obuto pa addidaske, al pa japonke. Drugega ne poznam..user posted image user posted image

K je treba se elegantno oblečt, sm čist paf..user posted image te bom pa prosila kdaj, če boš šla z mano v šoping, k bom kupovala kaj takega, ker sama si nisem sposobna nič kupit...user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2007 9:44:09   
muška
te bom pa prosila kdaj, če boš šla z mano v šoping,

no problem! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2007 9:55:32   
Taula
Ravno danes zjutraj sem popizdila, ker nimam nič za obleči. user posted image user posted image user posted image

Jaz se ful rada oblačim elegantno..petke, lepe, oprijete zg. dele, hlače oz. krilo..poleti oblekice. Pa tudi jeans rada nosim, ma na petke oz. poleti natikače. Tenisk, cargo hlač ne nosim skorej nikoli (ne vem zakajuser posted image ), razen če športam.

Skratka na čase se počutim kljub temu da se kao uredim ko en klošar, ki s ene zna obleči. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2007 10:01:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Skratka na čase se počutim kljub temu da se kao uredim ko en klošar, ki s ene zna obleči. user posted image

Če je sam na čase je še dobro... user posted image user posted image user posted image jaz se skos tko počutm.. user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.5.2007 10:01:52   
muki1
Kavbojke so že od nekdaj moj stil. Prilagajam bolj velikost številk user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.5.2007 10:07:58   
Taula
Skratka na čase se počutim kljub temu da se kao uredim ko en klošar, ki s ene zna obleči.

Če je sam na čase je še dobro... jaz se skos tko počutm..

Sej ti časi so zelo pogosti. Če se pa doma že kao upedenam in se počutim fajn, mi pa vse dol pade ponavadi ko grem ven in me kaka ženska pogleda čudno. Tako pogled katerega ti lahko da samo ženska.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.5.2007 10:09:54   
Anonimen
Odvisno od trenutka.
V dnevnem času sem v kavbojkah in majčkah ali puloverjih v zimskem času.
Če sem povabljena med tednom na večerjo spet kavbojke in kakšno fino bluzo,če pa za konec tedna potem fine hlače in kakšno odštekano majčko.
Če gremo pa poleti z motorji na večerno vožnjo potem pa motorističnouser posted image
Kavbojke,zgoraj črn top,rutico okoli vratu,črno usnjeno jakno z resicamiuser posted image
Skratka se oblačim vsaki priliki primerno,od športnega,do elegantnega in odštekanega.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 10.5.2007 10:11:03 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.5.2007 10:10:36   
Felicity
Jaz sem tudi bolj casual - pomembno mi je predvsem da je komot.
Kavbojke, kargo, par elegantnih hlač, krila sicer kupujem in si v trgovini obljubim da jih bom nosila, pa jih neuser posted image  Ne vem, se ne počutim. (Samo v nosečnosti sem se pa ful dobro počutila v krilcihuser posted image  hormoniuser posted image user posted image user posted image )

Zgodnji del pa razne majčke, topi, kakšno fensi srajčko (obvezno bolj ozko, a ne pretiravanja, ohlapnih majčk ne prenesem).
Obuta v sneakerske, poleti kakšne sandalce, /japonke ali zeppe (ne vem kako se jim reče pri nas ,  tiste ki imajo polno peto - nekaj v tem stilu - pa ni treba, da je iz rafje
user posted image ) Pozimi škornje (tudi s petko, a nizko, še rajši polno, kot so bile letos).
Še vedno se pripravljam, da se naučim hoditi z malce bolj visokimi petami (pravi anti-talent).

< Sporočilo je popravil Felicity -- 10.5.2007 10:17:53 >

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2007 10:46:50   
Anonimen
Sej ti časi so zelo pogosti. Če se pa doma že kao upedenam in se počutim fajn, mi pa vse dol pade ponavadi ko grem ven in me kaka ženska pogleda čudno. Tako pogled katerega ti lahko da samo ženska.user posted image

Točno vem kaj misliš..user posted image user posted image Doma še nekako zgleda, pol pa pridem ven, mam pa občutek, da bi blo bolš d bi bla doma...user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.5.2007 11:09:51   
Magi*
ga v bistvu ne spreminjam veliko. niti ne sledim modi, temveč bolj prilagajam modo mojemu stilu. če pa komu ni všeč ali pa me ktera čudno gleda, je pa povsem njen problem.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2007 11:36:32   
Anonimen
Že celo življenje se oblačim športno in čimbolj na komot. Sem ziher, da tudi velikokrat kakšni izgledam kot klošarka, ampak me boli joli. Jaz sem sama sebi smešna v kakih elegantnih cunjah in se v njih sploh ne počutim dobro. Tako se oblečem samo za posebne priložnosti, ki so pa tako redke, da imam vedno problem, kaj sploh oblečt. Sploh, ker sem ponavadi od zadnje take priložnosti že konfekcijsko številko zamenjala in je treba spet v šoping, pa mi je škoda denarja za cunje, ki jih bom enkrat oblekla.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2007 12:54:19   
solatja
tašonka: me boli joli??? user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image tega pa res še nisem slišala, sem se pa prav fajn nasmejala. user posted image user posted image

rada precej kompliciram. praviloma, kadar grem ven, sem urejena (zadnje čase bolj v cote kot v make-upuser posted image user posted image ), pa čeprav imam oblečene le kavbojke in majčko, ampak hočem, da dobr izgleda, zato imam rada dodatke (pas, nakit, torbica), da popestrim vse skupaj. je pa res, da sem zaradi user posted image večinoma vedno v supergah, zato mi glih ti dodatki dajejo občutek, da ne zgledam slabo in da mi zarad user posted image res ni treba bit "dolgočasna" (pa tud taka znam bit, brez skrbiuser posted image ). petke in elegantne stvari pa tud rada spravim nase, se v njih fajn počutim, ampak pač redkeje. pri tem je pomemben tudi user posted image , ki me obožuje elegantno in v petkah - še nabilda s samozavestjo. user posted image user posted image user posted image pa obožujem krila - vseh dolžin in različnih krojev in vzorcev. edino čevlji so moja šibka točka. jih težko kupim, ampak jih do konca ponosim. user posted image user posted image

kaj pravite?? mate prav, šoping odvisnik. user posted image user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2007 13:30:59   
Anonimen
Pravijo, da imam neki samosvoj stiluser posted image .

V glavnem - v prostem času ponavadi casual, v službi pa je odvisno, kakšen dan je. Znasm si obleči tudi kavbojke pa tudi kostim, čeprav najraje nosim hlače in nanje obleke.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2007 14:21:13   
tanikaa

ker nimam nič za obleči. user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2007 19:16:42   
mišk
Jst se še vedno oblačim kot sem se pri sedemnajstih letih. Ponavadi se zelo dobro zlijem s kakimi srednješolskimi rokericami!user posted image  Ponavadi nosim All starke, Martense,al  pa kake japanke, pa ful odprte majce (črne in rdeče večinoma), pa kavbojke. Eh, si mislim, dokler še lahko furam tak mladosten stil ga bom, ker za elegantne obleke bo v življenju še dost cajta!
Pa ful se mi dopadejo lobanje na majcah, pa obtisnjene majice mojih priljubljenih skupin in usnjene jaknce (seveda rdeče ali črne).
Nakita ne nosim glih, imela pa sem par piercingov, pa sem obdržala le še tistega v jeziku in na ušesih.
Seveda moja omara premore tudi kakšno oblekico in visoke petke, a z njimi se mučim res samo ob posebnih priložnostih.
Včasih se sprašujem, če se moram sedaj ko sem pač noseča kaj spremeniti glede oblačenja, bolj na resno, pa si mislim, za koga neki! To sem jaz, ne izstopam neki ven in se dobro počutim!user posted image  

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2007 15:03:50   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ga v bistvu ne spreminjam veliko. niti ne sledim modi, temveč bolj prilagajam modo mojemu stilu. če pa komu ni všeč ali pa me ktera čudno gleda, je pa povsem njen problem.

Tudi tako! Iz mode potegnem samo najboljse!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2007 15:34:34   
Anonimen
Bolj športno, ampak imam rada bolj tako športno romantiko.  V visokih petah bi se pa ubila.

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.5.2007 15:38:48   
Miss Piggy

Če se pa doma že kao upedenam in se počutim fajn, mi pa vse dol pade ponavadi ko grem ven in me kaka ženska pogleda čudno. Tako pogled katerega ti lahko da samo ženska.user posted image

A si ti draga moja kdaj slišala za foušijo???!!!user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.5.2007 19:46:29   
Strawberrie Cherrie
Skoz že furam nekega športno elegantnega. Ma niti to ne. Ni ne šiš in ne miš.
V glavnem jaz se OK počutim, čeprav zadnje čase nimam kaj za oblečt, ker mi vse kr visi.
Bo treba mal v šoping user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2007 20:35:46   
paris
Za vsak dan kombiniram casual, trend in športno modo. Za posebne prilike imam nekaj res lepih elegantnih kosov s katerimi sem lahko vedno super zrihtana, če je treba.user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.5.2007 13:31:27   
Anonimen
Sportno zelo redko oz. se to kvecjemu za sprehode s psom, pa se to ne oblecem trenirke, ker jih ne maram. Imam pac te jazz hlace in na varianto cargo hlac iz H&Ma.

Drugace za v solo oz. za kam drugam, kot s psom, pa obvezno kavbojke, hlace (pa ne kargo, niti ne neke sportne) ali pa krila ... Krila imam tudi pogosto, zdaj imam same take pod koleni, pa eno kratko jeans (sam mi je mal ozka user posted image ).

Majcke morajo bit pa oprijete, otroski kroji mi gredo ravno zaradi tega na zivce user posted image  Ja, pa zadnji dve leti mora bit se primeren dekolte user posted image

Cevljev z visoko peto pa ne nosim - balerinke, adidaske, pume in japonke user posted image

Bi se pa rada kdaj mal bolj elegantno oblekla, pa za otroke pac takih oblek ne delajo, na odraslem mi je pa vse presiroko in predolgo, letos pozimi sem izjemoma nasla volnene fensi hlace v Top Shopu (take na rob) in sem jih kupila, pa ceprav se meni zdijo drage ..

Aja, drugace pa meni niti ni pomembno kako je kdo oblecen oz. vrednost oblacil, le da je BARVNO usklajen. Predvsem nogavice, ker pri teh ljudje najveckrat niti gledajo ne. Potem imajo pa vse spedenane punce neke fensi korenckaste kavbojke, majco in nogavice v cist **** barvi user posted image

LP, Ribica

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 13.5.2007 13:33:17 >

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
13.5.2007 15:19:09   
natasarobi
stil oblačenja - veliko oblačil pa nič za oblečt. No, bolj športno, včasih kakšen kostim za službo. Visokih pet ne nosim že kakšno leto in pol, čeprav bi bilo to bolje (mam bolj močne noge), ampak hodim veliko peš, pol me pa hul noge pečejo.

pretkratkim sem se odločila, da bom šla k eni stilistki. res, da plačaš, ampak mislim, da si pol zrihtan - sedaj si pa kupujem in kupujem, ko je pa treba pa ni nič za oblečt. Vidim pa, da nimam samo jaz takih problemov!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.5.2007 22:18:52   
Anonimen
Jaz sem ko kameleon, non stop rada eksperimentiram in se vedno oblečem primerno dogodku. Upoštevam ali je dan, noč, zabava, sprehod, šola...

Lahko sem športno elegantna, porihtana v nulo, včasih razpoložena za usnje zvečer..

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?