|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stiki
29.12.2009 13:07:59   
skrita
Z mojimi starši imamo slabe odnose, vendar o tem nebi. Ker ne želim da otrok ima take stare starše, ki nenehno obrekujejo, preklinjajo, uporabljajo grde besede kot so K.ur.ba, Pra.sica, Idio.t, Bud.a.lo, tega je še mnogo več:( naju (straša) pa prikazujejo v najslabši luči, čeprav je daleč od tega. Nisva popolna, vendar sva v obnašanju daleč naprej od njuju. Ker gremo živet drugam, seveda stikov ne žćelim imeti, saj kdorkoli pozna moje starše, ve zakaj ne. Kako lahko ukrepam, da mi nebojo hodili na obiske, ker na lepo besedo pri nas ne dajo nič. Kako je s posredovanjem CSDju? Ali lahko zahtevam, da z punčko nimajo stikov, ker midva z možem ju res ne želiva v bližini, sploh po tem kaj nama je mama naredila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stiki
29.12.2009 13:09:19   
uškinamama
Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2009 13:13:32   
skrita
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

Bo bolj težko, ker živimo v majhnem kraju, pa nazadnje bi nas še blatila nalašč po TVju in iskala z policijo. Je res zloba od zlobe..  user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2009 13:14:03   
mate0ja
Sej nista stara starša otrokova skrbnika, da bi mogla posebej prepovedovat stike z njima. Pač ne odpreš vrat, če si se tako odločila. Nisem sicer seznanjena, vedar se mi zdi, da CSD tukaj nima nobene moči. Sodno prepoved približevanja dosežeš preko policije, kar pomeni, da mora človek, ki dobi prepoved približevanja fizično ogrožat, psihičnega nasilja naša zakonodaja na žalost še ne pozna.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2009 13:14:41   
gita10
Saj ni potrebe, da vedo kje boste živeli- čeprav se mi zdi pa to naravnost grozno, da ne bi hoteli imeti kontaktov s svojimi starši. A si prepričana, da je tako grozno?

Sicer se je pa v Sloveniji zelo teško skriti, kontakta pa ne morejo zahtevati( vsaj mislim, da ne )

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2009 13:16:20   
skrita
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Saj ni potrebe, da vedo kje boste živeli- čeprav se mi zdi pa to naravnost grozno, da ne bi hoteli imeti kontaktov s svojimi starši. A si prepričana, da je tako grozno?

Sicer se je pa v Sloveniji zelo teško skriti, kontakta pa ne morejo zahtevati( vsaj mislim, da ne )
Žal še huje kot si lahko predstavljaš in žal je to edina možnost da zaživimo v miru.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2009 13:18:19   
mika

Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

Niti to ne zaleže. Bodo že izvedeli.
Mi imamo ograjo brez zvonca, tako da nihče ne more noter, razen če pokliče.

Nam se je tašča prisvetila na hof, po 5ih letih in na silo šla v hišo, da vidi vnukinjo. Tast in mož sta zunaj kidala sneg in sta pustila odprta vrata. Mož ji ni dovolil noter, ona pa je šla.
Mene je tako šokiralo, ko sem jo zagledala, da sem pol eno rundo zrezkov zažgala. Sprejela sem jo lepo, mož pa ne. Najprej sem ga nagovarjala, da ji reče da ostane na kosilu.
Pol pa mi je povedal, da je zunaj z njo imel sceno in da na njegovem ne bo gospodarila in ima prav.
Celi familiji je naredila rastur, nam ga pa ne bo. Žal je zmožna marsičesa.

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2009 13:23:59   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

Niti to ne zaleže. Bodo že izvedeli.
Mi imamo ograjo brez zvonca, tako da nihče ne more noter, razen če pokliče.

Nam se je tašča prisvetila na hof, po 5ih letih in na silo šla v hišo, da vidi vnukinjo. Tast in mož sta zunaj kidala sneg in sta pustila odprta vrata. Mož ji ni dovolil noter, ona pa je šla.
Mene je tako šokiralo, ko sem jo zagledala, da sem pol eno rundo zrezkov zažgala. Sprejela sem jo lepo, mož pa ne. Najprej sem ga nagovarjala, da ji reče da ostane na kosilu.
Pol pa mi je povedal, da je zunaj z njo imel sceno in da na njegovem ne bo gospodarila in ima prav.
Celi familiji je naredila rastur, nam ga pa ne bo. Žal je zmožna marsičesa.

faking šit, mika. Tvoje življenje se mi zdi razburljivo bolj kot vsaka mehiška nadaljevanka.

tašča: mi iha, mi corason .... donde stas?

mikin mož: bruha, esta es mi casa....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2009 13:44:38   
mika

faking šit, mika. Tvoje življenje se mi zdi razburljivo bolj kot vsaka mehiška nadaljevanka.

tašča: mi iha, mi corason .... donde stas?

mikin mož: bruha, esta es mi casa....

jA RESuser posted image ...z vsemi scenami od policije, do tega kdo je od koga otrok, bolnice...samo vstal ni nihče od mrtvih...no HB jih ni bilo, kot posledice. Umrla je pa taščina mama, hotela taščin delež zapustit njenemu sinu (mojemu možu), se pojavijo tete, ki dementno babico nagovorijo, da zapusti vse njima....

skratka žajfnica da ji ni para.

Bolj je mož bežal od njih, bolj je njegova žlahta šla za njim. Smo mislili, da je konec in evo ti je po petih letih....

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2009 13:46:41   
uškinamama
user posted image  kako pa ste zdaj? Dediščina čigava je? Kaj pa tašča vidi ta malo ?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2009 14:05:44   
mika

user posted image  kako pa ste zdaj? Dediščina čigava je? Kaj pa tašča vidi ta malo ?

Od kar smo v hiši(3leta) in je tast z nami (na varnem) smo superuser posted image . Res!
Tašča je dobila nujni delež, ostalo teti, mož pa nič. Ampak očitno tako mora bit. Bolj so možu želeli slabo, bolj sva midva napredovala. Materialnega so mu vzeli vse kar so mu lahko. Ampak... ima Boga, ker nama je vse šlo na roko. Moji starši naju 100% podpirajo, lepo se razumemo, tako da sva moževo žlahto čist odmislila. Sicer mene prime ob praznikih in možu omenim taščo, če bi ji vsaj voščilo poslal, pa ne želi.
Ob zadnjem srečanju pri nas je rekel, da enostavno ne more pozabit, da se mu je spet film odvrtel pred očmi, ko je šla v hišo. In ga razumem.

Ne, tašča ne vidi tamale. Enkrat je dedija (tasta ) vprašala, kje je njegova žena. Mož ji je razložil, da sta se kregala in uato dedi živi z nami, ona pa drugje. Njej je bilo to dovolj.

Sedaj jo je prvič videla in mi je rekla, da to ni njena babica, da je atijeva mama. Ji je pa takooooo podobnauser posted image ...isto se smejitauser posted image . Mož seveda tega ne prizna in pravi, da je meni podobna. Sem mu rekla, da boljše da ji je na videz podobna kot po karakterju, ker bi potem samo trpela. In HB je takouser posted image .

Po obisku hčerka ni več sploh vprašala za njo.

Veliko sem razmišljala o tem, da ne pozna babice...ampak je dejansko nevarna in ne upam preveč silit v moža, da bi se le videvali, da se ji ne bi spet spipalo.

Enkrat sem že, takrat je pupa bila še dojenček in ni šlo. Nadlegovala je tasta, potem moža in sem si rekla, da nikoli več. Svoje sem naredila in sedaj o stikih z njo odloča mož, men se ne da več teh igric.

< Sporočilo je popravil mika -- 29.12.2009 14:09:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2009 14:11:33   
uškinamama
Samo, da ste porihtali. In kapo dol, da sta poskrbela za tasta.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2009 14:14:37   
mika

Samo, da ste porihtali. In kapo dol, da sta poskrbela za tasta.

Ah revež ga je nasankal za celo življenje. Mož ni imel pojma kaj se dogaja, dokler ni dokončal študij in mu je tast povedal. Vsaj na stara leta si zasluži mir.

Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2009 14:18:46   
pety78
Mož ni imel pojma kaj se dogaja, dokler ni dokončal študij in mu je tast povedal.

Kaj pa je bilo? A tega mož prej ni opazil, al kako?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2009 14:53:05   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Mož ni imel pojma kaj se dogaja, dokler ni dokončal študij in mu je tast povedal.

Kaj pa je bilo? A tega mož prej ni opazil, al kako?

Tašča je za mojega moža bila carica, vedno za akcijo, super truper kul mama. On je bil veliko zunaj, študiral je v Ljubljani in ni opazil...kaj pa vem. On ni videl, da je doma kaj narobe, edino tast se mu je zdel ...ne vem....da ni nič od njega. Ni pa vedel, da on ni nič smel. Poleg tega mu ni smel povedat kako kopni njihovo premoženje in so mu lagali, da je še vedno vse njihovo. Po denacionalizaciji je tast dobil ogromno premoženja vrnjenega.

Ko sem pa spoznala tasta in taščo sem takoj videla, da je nekaj narobe, ker sta moja starša živela in razmišljala drugače. Videla sem, da je tast osamljen. sam je hodil v kino, medtem ko ga je tašča feštala še dlje ponočo kot midva.
Ampak nikoli nisem rekla nič proti njej, samo vzpodbujala sem ga, da se s tastom vsaj več pogovarja.

Potem ko mi je mož povedal, da se je tast odločil, da se bo ločil, takrat sem mu rekla, da je bilo samo vprašanje časa. Seveda je bil presenečen, ampak očitno ženske prej opazimo take stvari kot moški.

Pol pa je tašča dobesedno ponorela, ker je 'njena lubica' (moj mož) izvedel za vse njene grdobije, njeno dvojno življenje. Ko se je pa še prepričal na lastne oči, takrat pa je bila pripravljena ubijat. Njene oči so postale krvave, tak pogled je dobila, da je groza. Pa je drugače ful lušna ženska, res baba pa pol. Sposobna se pa je prelevit v pošast.

Zato ne želim pregovarjat moža, da bi imeli stike. Kaj pa vem...lahko se zave kaj vse je v teh letih zamudila z vnukinjo in se je obrne.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2009 14:59:19   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: skrita

Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

Bo bolj težko, ker živimo v majhnem kraju, pa nazadnje bi nas še blatila nalašč po TVju in iskala z policijo. Je res zloba od zlobe..  user posted image

skrita, se opravičujem, ker sem tako vdrla v tvojo temo. Vem pa kako se počutiš, če bi rad mir od določenih ljudi.
Mir boš dobila šele takrat, ko jih boš ignorirala. Ker veš kakšni so, ne odgovarjaj ne na lepe ne na grde besede. Pokaži da te nič ne gane. Jezi se doma, ne pred njimi. Če boš pokazala svojo ranljivost, te bodo tam najbolj želeli prizadet.

Koneckoncev lahko greš na policijo po nasvet. Poveš kaj se dogaja in bo to šlo v zapisnik, tako da oni preko policije ne bodo izvedeli nič. Teh podatkov ne smejo dat.

A se boste selili v stanovanje ali hišo?

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.12.2009 15:28:06   
pety78
njeno dvojno življenje

Aha, štekam. Sranje, ja. Samo da je tast sedaj srečen. Lepo, da ste ga vzeli k sebi.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.12.2009 15:35:05   
skrita
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Ker gremo živet drugam

ne povej jim kam greste.

skrita, se opravičujem, ker sem tako vdrla v tvojo temo. Vem pa kako se počutiš, če bi rad mir od določenih ljudi.
Mir boš dobila šele takrat, ko jih boš ignorirala. Ker veš kakšni so, ne odgovarjaj ne na lepe ne na grde besede. Pokaži da te nič ne gane. Jezi se doma, ne pred njimi. Če boš pokazala svojo ranljivost, te bodo tam najbolj želeli prizadet.

Koneckoncev lahko greš na policijo po nasvet. Poveš kaj se dogaja in bo to šlo v zapisnik, tako da oni preko policije ne bodo izvedeli nič. Teh podatkov ne smejo dat.

A se boste selili v stanovanje ali hišo?

Hiša bi bila super, saj bi se lažje izognili, sedaj ko pa gremo v stanovanje, nevem... bomo rpobali, da nam ne pride blizu.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.12.2009 15:48:21   
mika

Hiša bi bila super, saj bi se lažje izognili, sedaj ko pa gremo v stanovanje, nevem... bomo rpobali, da nam ne pride blizu.

Fajn bi bilo, da so še vhodna vrata v bloku zaklenjena, sicer pa boste imeli zaklenjena vrata in ti ni treba spustit notri nikogar, ki ga ne želiš.

(odgovor članu skrita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?