Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 12:23:31
|
|
|
|
urška
|
weleda prodaja balzam za ustnice. sicer ni posebej za otroke, naj bi pa bila weleda naravna kozmetika.
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 12:25:09
|
|
|
|
barni
|
Ravno do Welede sem iskala, ker imam že kar nekaj njihovih izdelkov in se mi je zddelo, da sem nekaj na to temo videla nekje, pa sem iskala, pa ne najdem. Kje ga lahko pa kupim?
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 13:02:10
|
|
|
|
urška
|
imeli so ga v tuševi drogeriji.
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 25.10.2010 17:22:45
|
|
|
|
livia
|
Just
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 27.10.2010 0:31:03
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
mi imamo vsi skupaj od Alverde- naravna kozmetika od DMa- Ognjič in je prav fajn...itak, ga pojesta v naslednjih treh sekundah- še najbolj se obnese kar Bepanten...
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 28.10.2010 8:42:05
|
|
|
|
nežka
|
Mi uporabljamo od Avalona, tistega z okusom jabolka ima tamali zelo rad
|
|
|
|
RE: Stick za ustnice za otroke 29.10.2010 11:15:50
|
|
|
|
liliana
|
Mi pa labelo, vendar le takrat, ko ima res suhe ustnice.....drugače pa nič......
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......