|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sterilizacija
24.5.2009 12:28:05   
Anonimen
Sem sama o tem premišljevala,da bi šla ampak moja kolegica je bila in že dvakrat zanosila kljub sterilizaciji.Pa kak je to mogoče.Ok prvič je šla na splav zdaj pa sept zanosila ampak je rekla,da bo mogoče obdržala čeprav je že kar preko 40 let.
Potem tole ni 100%?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sterilizacija
24.5.2009 18:04:13   
carlito
am..zakaj postavlaš vprašanje če si si že sama odgovorila.
očitno res ni 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 18:12:18   
čaki
po moje niso neki dobro nardili. in to 2x- nemogoče da bi to štimalo...

(odgovor članu carlito)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2009 19:24:26   
Anonimen
Ja so ji rekli,da baje lahko popusti...user posted image

(odgovor članu čaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 20:03:15   
poli*
Se pravi, da niso stisnili ok... baje je 1% ali še manj možnosti, da zanosiš. Škoda, da se to dogaja, ko že misliš, da je nekaj zihr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 8:13:39   
hubi
Mislim, da imaš dve varianti. Pri eni ti jajcevod stisnejo skupaj, pri drugi pa ga del izrežejo. Pozanimaj se pri gin.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2009 10:23:00   
Anonimen
Res sem skeptična zdaj glede tega malo,da bi sama šla v to.Ker me strah kaj če res lahko zanosim kot ona.Ker,če se odločiš zato pomeni,da nočeš met več otrok.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2009 14:51:23   
livia
Kaj pa moška sterilizacija? Samo v razmislek.
Ampak ta pride v poštev samo, če imate enega partnerja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2009 11:05:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Kaj pa moška sterilizacija? Samo v razmislek.
Ampak ta pride v poštev samo, če imate enega partnerja.user posted image

Ja to pa je hudič...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2009 11:56:37   
ronja
Ja, pol pa res boljše, da ne zanosišuser posted image - lahko ostaneš še brez partnerja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.6.2009 22:44:03   
majate
Jaz sem sterilizirana štiri leta in je to fullllllllll fajn, ker sem tolk brez skrbi, ker skoraj več ne user posted image

No zdaj pa res. Sterilizacija je 99 % zanesljiva. Da se pa pri eni in isti osebi dvakrat prime po sterilizaciji, to pa skoraj ne verjamem. Ker, če se prime enkrat potrem najbrž to popravijo, ali pač ne. Drugače pa začneš uporabljat zraven še katero drugo, bolj zanesljivouser posted image  zaščito.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2009 7:25:04   
Anonimen
Ja saj njej je rekel gin.,da bo zgleda še enkrat mogla it,ker tole baje lahko nekak popusti.Jaz nevem sem mislila iti pa raje ne grem,če je tole tak.Test ji je sicer pokazal pozitivno ampak ji je rekel da počaka tri tedne še na uz in potem bo videl kak bo.

(odgovor članu majate)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 10:56:44   
čipka
A obstaja več vrst sterilizacij? Moja mama (ko je bila stara pred parimi leti 44 let) so ji vzeli vse. To se pravi jajčnike in maternico. Tako, da res nima šans, da zanosi. Če ti pa vzamejo jajčnike, ali skup "zvežejo" ali nevemkaj, pa tudi pomeni sterilizacija?

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!