Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 0:30:30
|
|
|
|
simona9
|
Kolegica si jo je kupila pred dvema letoma v Ikei, pa še draga ni bila, lp
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 2:44:21
|
|
|
|
jajula
|
imamo tole stensko previjalno, kupili smo jo v baby centru in smo ful zadovoljni http://www.bolha.com/oglas2703996
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 9:02:45
|
|
|
|
Irena88
|
Tovarna otroškega pohištva Sadeko-Rimske toplice ima lesene in so dosti lepše kot pa Ikeine, ki je kombinacija plastike in kovine.
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:17:34
|
|
|
|
Lunc_a
|
Sem imela od ikee.In sem bila zelo zadoovljna,še posebno ker je bila dovolj velika in širša kot ostale,pa še prostor ti ne zavzeme.Te lesene mi pa niso všeč
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:33:49
|
|
|
|
Irena88
|
A lesena previjalna ti pa prostor jemlje?? Saj se ravno tako zloži, jaz sem za natur
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 13:46:28
|
|
|
|
jasna
|
Se strinjam z lunco. Imamo ikeino varianto in je res velika. Kamot 2 letnika gor previješ. In tudi žepki pridejo zelo prav. Sem imela priliko sprobat tudi leseno, pa je precej manjša. Je pa lepša, to je res lp
|
|
|
|
RE: Stenska previjalna miza/polica 1.4.2008 14:03:27
|
|
|
|
Lunc_a
|
Irena nieme rekla da mi lesena jemlje prostor,ampak da mi ni všeč
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?