Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Baje je možno kupit posebni vok za steklokeramično ploščo . Ne me držat za besedo, sem nekje ujela, pa ne vem kje in od koga
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:13:29
|
|
|
|
Mina1
|
Mi imam glih zaradi jeklenke steklo keramično poščo. Tudi meni se zdi nevarno, kaj pa vem.
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:15:21
|
|
|
|
kofetek2010
|
obstaja vok z ravnim dnom sicer ni čist tak kot tist taprav, ampak vok pa le je pa celo teflonski je, se mi zdi
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:23:09
|
|
|
|
Naja31
|
Mi imamo plin, pa nimamo jeklenk. Smo priključeni na plinovod. Glede voka pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi za steklo-kermaično ploščo. Ko sem še imela plin me je zemraj skrbelo, pa še eno omarico več imam frej sedaj ko nimam več plina.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:48:52
|
|
|
|
Lunca1
|
Midva imava plin, jeklenko imava pa na podstrehi.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa ne bi na steklokeramični mogla kuhat v voku? jaz skos kuham v voku pa mam steklokeramično! v novi hiši pa defenitivno indukcija, plin mi še na misu ne pride, pa mam plinovod in na plin se bomo ogrevali!
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 13:57:45
|
|
|
|
barbara b
|
Obstaja tudi steklokeramična plošča z enim ali dvema plinoma.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 14:44:01
|
|
|
|
pikica123
|
Steklokeramična plošča, definitivno. Pri mojih se je lani plinski kuhalnik užgal, ker je sestra pozabila ugasnit. Sicer je blo k sreči prec pogašeno, na koncu nč hudga, ampak jst nebi reskirala.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 15:24:17
|
|
|
|
2 Sraki
|
Indukcija je zakon Res pa je tudi, da dobiš posebno ploščo za vok, ki je vdobljena oz. greje naokoli, je pa od firme AMC (koliko stane pa je drug problem)
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 15:38:30
|
|
|
|
Kalamaki
|
Obstaja tudi steklokeramika, ki ima eno "plato" z vdolbino za vok. Če ga zelo veliko uporabljaš se verjetno splača, sicer pač ne.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 18:50:14
|
|
|
|
marsovcek
|
Mi imamo tud steklokeramično pa zlo velik kuhamo z vokom.
|
|
|
|
RE: Steklo-keramična plošča ali plinske rinke??? 9.3.2007 20:04:04
|
|
|
|
skokica01
|
Punce hvala za vaša mnenja. Ja,vok z ravnim dnom res obstaja, ampak ni isto Jaz sem pa tak uživač pri kuhanju, da me potem jezi, da je stvar samo podobna tistemu kar bi naj v resnici bila. Bom poiskala ploščo z vdolbino, pa bomo videli, če ne stane celo premoženje, se sigurno zanjo odločim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?