|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Steklenička
13.6.2007 17:13:03   
Caarmen
Zanima me ali ste ve kupile stekleničko, čeprav ste imele namen dojit? Kakšno stekleno ali plastično? Koliko veliko 120, 250 ali 380 ml?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Steklenička
13.6.2007 17:24:20   
BLAŽIKA
Jaz sem jih kupila še pred rojstvom. Imela pa sem dve majhni in dve veliki. V tisti ko ji boste davali čaj ali sokove ji ne morete dati mleka ker ostane v flaški vonj po čaju. 

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Caarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 17:25:37   
BLAŽIKA
Smo pa mi imeli plastične, se mi zdijo nekako bolj varne kot steklene, posebaj ko jih začne otrok sam držat in so te flaške kar težke za tako majhne.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 17:40:22   
2 Sraki
Jaz jih nisem kupila pred rojstvom. Res pa je da jih boste skoraj 100% enkrat rabili, torej ne boš kupila nekaj v brez veze.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 17:48:14   
Anonimen
Jaz bi kupila eno malo in eno malo večjo Aventovo. Ker sta kompatibilni s črpalko, če se jo slučajno rabi.

user posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 18:02:40   
Anonimen
Se strinjam s Splišni. Jaz sem tudi črpalko kupila, ker sem si včasih tudi pumpala mleko. No, samo mi smo potem tudi za adaptirano mleko rabili, ker mi je po 3 mesecih mleka zmanjkalo in smo dokupili še flašk.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 20:31:16   
Anonimen
Ja, saj mi tudi, ker jaz pa sploh nisem imela mleka. Ampak sem poskusila črpati na začetu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 20:54:35   
eya
Jaz sem kupila eno, malo večjo, stekleno. Nikoli je nismo rabili, ker sem kasneje za sok raje kupila plastično... Ko je začel iz flaške piti, je bil že toliko star, da bi jo lahko vrgel po tleh. 

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 21:33:16   
rainbow
pred rojstvom user posted image  ne.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 21:35:12   
Naja31
Ja, je bla skupaj z pumpo, ampak kot se je potem izkazalo,s em samo denar stran vrgla. Nisem nikoli uporabila ne pumpe ne stekleničke.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.