Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravkar sem gledala Svet na Kanalu A. Linka še ne najdem, da bi vam ga prilepila, ampak vseeno - bo že. 70-letnemu človeku je v požaru zgorela hiša - z ženo vred. Že dolgo se mi ni kaj dotaknilo tako kakor ta star gospod, ki je jokal v kamero. In to ne zaradi hiše, temveč zaradi žene, ki ji ni mogel pomagati . In ko meni naredi klik... potem tudi jaz naredim klik... Ne pričakujem podpore samega portala RR, bi bila pa vesela, če pristopi. Se pa obračam najprej na RR-ovke, kakor vedno. Ste za akcijo? Pomagamo? Pravkar telefoniram na A kanal, da izvem detajle... pripišem kasneje... če pa nobena ne bo za, grem pa sama v to... trmasta sem.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Gospod je iz vasice pri Sečovljah. In potrebuje vse od A do Ž.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:46:01
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem tud tole gledala zdajle in sem tako se mi je zasmilil. Ne gre mi pa v glavo ta novinar mrhovinar Čestitke in to... ko ena budala je izpadel.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pustimo tukaj novinarja. Za rojstni dan se kljub vsemu čestita, pa čeprav... nevermind. Jaz visim na telefonu. Če katera želi kakorkoli pomagati, naj se oglasi tukaj.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem gledala. Kakšne je postave gospod, ker bi se pri nas našla oblačila?
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:49:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo okrogel, dobrodušen in izjemno žalosten in objokan gospod, ki danes praznuje 70. rojstni dan. Saj bo hitro link na www.24ur.com... na A kanalu so mi rekli, da bo takoj po zaključku oddaje. Pa boste videle posnetek. Vraga, težko dobim solze v oči, ampak tole...
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:53:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom gledala.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse potrebuje, ker mu je VSE zgorelo. Žene mu ne bo nadomestilo nič , ampak pomagamo mu pa lahko kako drugače. Samo sebe si predstavljajte na 70. rojstni dan v taki situaciji, pa vam bo kapnilo, o čem pišem. Kombi že zrihtan, če bomo pridne. In če bodo pridni še vsi ostali, kateri bodo danes in jutri dobili mene na telefon.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:59:13
|
|
|
|
Naja30
|
Ok sori. Imaš prav. Bom pogledala, eno sobo moramo izprazniti in se bo marsikaj našlo.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 18:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni panike... sporoči.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:03:33
|
|
|
|
Šarki
|
povejte kaj boste zbrale, kej se bo že najdl, sam ne vem kako bo z dostavo.
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mi bomo nabrali, ti pa sporoči kam dostavit.Tudi taščo sem obvestila, ki je pripravljena pomagati.Oni so gledali oddajo.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko bo katera vedela, kaj lahko podari, na nekam napiše... sem, meni na ZS, na e-mail, kamorkoli... samo, da ne ponovim organizacijske štale izpred leta in pol... ampak prevoz je pa že, pa za karkoli pač.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam še, Lady, ampak... študiram, kaj imam jaz v bajti takega... in kaj lahko še kje dobim... saj res potrebuje vse... od štumfov do postelje... o € sploh ne bi... Mater, kako krut je ta svet, nooo.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:18:14
|
|
|
|
Hans
|
Mi bi pa dali kakšen evrček, a obstaja že kakšen žiro račun?
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, TRRji so že. Čakam, da A kanal da link gor, pa bo vse pisalo. Če se bo pa RR Team strinjal, pa lahko zbiramo tudi preko TRR od RR. Hvala za ZSje, punce, in za vse, kar ste pripravljene podariti. Preboz ne bo problem - sem zrihtala naš služben kombi. Bom pa še sama skočila u Sečovlje 1x do konca tedna in preverla, kaj se dejansko rab in kaj bi blo početverjeno. Pomoč se je namreč dobesedno usula s cele SLO, ampak useen, kukr sm rekla eni na ZS - tudi RR je lohk zravn. No, usaj jst bom.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:22:03
|
|
|
|
nejcko
|
Nisem gledala oddaje, ampak verjetno se bo kaj našlo tudi pri nas. Ubogi, ubogi gospod ... sem solze dobila v oči, ko sem samo tole brala ... moj oči bo kmalu star 70 let in se nekako lahko vživim v situacijo
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:22:28
|
|
|
|
mala maja
|
jaz imam kar nekaj oblačil še od mojega očeta(od jaken, srajic, hlač, puloverjev... in vse lepo ohranjeno). Kakšne postave pa je ta gospod?
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
link
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.3.2008 12:22:09 >
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:32:59
|
|
|
|
Lunc_a
|
mi podarimo štedilnik ,je star a dela.treba bi ga malo bolj temeljito sčistit.Ima 2plina in 2 plošče na elektriko,lani je bil zamenjan grelec v pečici.ga pa morate samo prit iskat
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Bomo videli, kaj in kako bo do konca tedna. Če pa bo RR sodeloval, bo pa prevoz malenkost.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:35:12
|
|
|
|
mala maja
|
jaz ne morem pogledati filma . Je pa komentar svaka mu čast tistemu k si je upal napisat.
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole, kajne? gosser.drinker | 12.03.2008 | 19:25 no, kje je zdej dobrota? unim ciganom so lohk pomagal, pa so jim najdl še dost boljši in urejen dom, tuki pa enmu slovencu k je vse zgubu zarad požara? Ja, se strinjam...
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 19:59:13
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz bi mu tudi kaj podarila...kaj bi prav prišlo? Najbrž kakšni kozarci ipd.? Oddaje nisem gledala...
|
|
|
|
RE: Ste za ponovitev akcije pomoči? 12.3.2008 20:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsakič ko vidim prispevek jokam.Bom jaz žlahto povprašalo.Če ne drugega bomo dali denar.Joj kolk mi je hudo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?