Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
NISEM NOSEČA :ups: Ja, jaz sem bla. :ups: Vam nisem padla na misel, a ne? Premalo tlele gor visim, da bi bla sumljiva:zmeden2: Kakorkoli že....naredila CB in ni dveh :modri: Kje je pol moja teta? :zmeden2: Že 10 dni zamuja. Ste pa orng akcijo naredile in potrdile dokazano teorijo o tem, koooooook firbčne smo ženske:)-:)-:)- Mimogrede ribica, mojga Filipa ni na seznamu za junij;) Sem bla skor 100%, da bosta dve:modri: So takšni znaki, kot v prvi nosečnosti. Ma, če ni zdej bo pa kdaj drugič, a ne? Hvala, ker ste se toooooook trudile :) Aja...mimogrede...sem Dolenjka in Bog ne daj, da bi tlele v svojem narečju pisala, ker me ne bi popolnoma nč zastopile. :)-:)-:)- Lep pozdravček od Kristine oz. Marelce :sloncek:
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:19:58
|
|
|
|
kimi
|
Hvala vam vračam dokumente...varno vožnjo še naprej:)-:)-:)-sem te prej ustavla policija pa to:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:48:34
|
|
|
|
india
|
BRAVO!!!!!! Pa si nam dala kost za glodanje danes popoldan!!! Hvala!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 18:55:41
|
|
|
|
dory
|
Ejo Marelca...si nas pa dobr...ampak ti gre gorenjscina tko dobr da bi te prec loh posvojil :):)- Mislim,da se je tvoja teta s Krvavca spet pr nas ustavla...jah no...nekje prevec nekje premal....mene vsaj ne skrbi,da bi bli :modri: :)-:)- ...bomo poslal naprej..al pa tud ne :)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 18:59:21
|
|
|
|
Pupica
|
NO NO KRISTINCA NIKAR PREHITRO...CB RAD LAŽE(poznam 5 primerov,ki so bile ,pa CB ni pokazal)...PEJT LEPO PO NAVADN TEST(TANARBL POCEN) pa nam pol poročaj:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 19:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina, ker še nisi tiooooook dolg na RR in jaz že dolg nisme obnavljala seznama Filipa še ni gor:)
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 20:04:20
|
|
|
|
india
|
Ribica, sori da ti težim, kaj pa Mark, kako, da ni na seznamu?:zmeden:
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 21:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pundce, poiščite staro debato otročki 2004 in si preberite! Meni žal ne rata skoz in skoz spremljat vsega in še nosečk. Žal!
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 10.12.2004 12:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Šmentana reč, a ti si bla?! :)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?