Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:14:12
|
|
|
|
Anonimen
|
NISEM NOSEČA :ups: Ja, jaz sem bla. :ups: Vam nisem padla na misel, a ne? Premalo tlele gor visim, da bi bla sumljiva:zmeden2: Kakorkoli že....naredila CB in ni dveh :modri: Kje je pol moja teta? :zmeden2: Že 10 dni zamuja. Ste pa orng akcijo naredile in potrdile dokazano teorijo o tem, koooooook firbčne smo ženske:)-:)-:)- Mimogrede ribica, mojga Filipa ni na seznamu za junij;) Sem bla skor 100%, da bosta dve:modri: So takšni znaki, kot v prvi nosečnosti. Ma, če ni zdej bo pa kdaj drugič, a ne? Hvala, ker ste se toooooook trudile :) Aja...mimogrede...sem Dolenjka in Bog ne daj, da bi tlele v svojem narečju pisala, ker me ne bi popolnoma nč zastopile. :)-:)-:)- Lep pozdravček od Kristine oz. Marelce :sloncek:
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:19:58
|
|
|
|
kimi
|
Hvala vam vračam dokumente...varno vožnjo še naprej:)-:)-:)-sem te prej ustavla policija pa to:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 17:48:34
|
|
|
|
india
|
BRAVO!!!!!! Pa si nam dala kost za glodanje danes popoldan!!! Hvala!:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 18:55:41
|
|
|
|
dory
|
Ejo Marelca...si nas pa dobr...ampak ti gre gorenjscina tko dobr da bi te prec loh posvojil :):)- Mislim,da se je tvoja teta s Krvavca spet pr nas ustavla...jah no...nekje prevec nekje premal....mene vsaj ne skrbi,da bi bli :modri: :)-:)- ...bomo poslal naprej..al pa tud ne :)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 18:59:21
|
|
|
|
Pupica
|
NO NO KRISTINCA NIKAR PREHITRO...CB RAD LAŽE(poznam 5 primerov,ki so bile ,pa CB ni pokazal)...PEJT LEPO PO NAVADN TEST(TANARBL POCEN) pa nam pol poročaj:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 19:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kristina, ker še nisi tiooooook dolg na RR in jaz že dolg nisme obnavljala seznama Filipa še ni gor:)
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 20:04:20
|
|
|
|
india
|
Ribica, sori da ti težim, kaj pa Mark, kako, da ni na seznamu?:zmeden:
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 8.12.2004 21:03:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pundce, poiščite staro debato otročki 2004 in si preberite! Meni žal ne rata skoz in skoz spremljat vsega in še nosečk. Žal!
|
|
|
|
Ste vse zadele z glavo v zid :) 10.12.2004 12:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Šmentana reč, a ti si bla?! :)-:)-
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas
someon
Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA