Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste se tudi ve zamislile 15.2.2007 13:28:53
|
|
|
|
muška
|
Od kar je ta forum skoz gledam v omaro in ugotavljam kaj mi manjka, pa v kopalnici iščem skrivne zaloge, ker mogoče pa še imam kje kakšno skrito senčilo druge barve,pa išlem in kombiniram nove kombinacije... pa ona je pohvalila to stvar, joj hitro kupit, bi mi pasala, pa seveda rabim nekaj , pa par dni nazaj sem morala pod nujno v mesto, si kupit nekaj za oblečt, ker RES rabim, .... meni je res super ta forum, se mi zdi, da prav nekak podzavestno pozitvno deluje na zunanjo podobo vsaj name
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 15.2.2007 13:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
..ta podforum jemljem kot vse...več glav več ve, mi je pa všeč ker je neobremenjen...tako za hec, kaj poklepetamo, kaj pošinfamo, kaj svetujemo...če pa pozitivno vpliva nate pomeni, da si ti sama pozitivna...ker če bi bila črnogledka bi verjetno komentirala...ve debatirate o npr. depilaciji v Afriki pa lakota...tako da ....samo naj te ne preveč stimulira (finance pa to - ker ko grem jaz v šoping kozmetike - NUJNO rabim vse
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 15.2.2007 14:04:28
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem tudi ful zadovoljna ker so ustvarili ta pod forum ... pravi balzam za dušo... Pa še ena spletna trgovina za modne odvisnike, ki sem jo danes odkrila. http://www.yoox.com
< Sporočilo je popravil Felicity -- 15.2.2007 14:05:47 >
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 17.2.2007 21:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, men je tud super tale podforum. Sem se že fejst zamislila nad svojo skrbjo sama zase in sem se že popravila. Moja kopalnica je kar malo obogatena s kozmetičnimi izdelki za nego telesa.
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 18.2.2007 10:10:50
|
|
|
|
muška
|
pa sem mislila, da sem edina
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 18.2.2007 10:55:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem tud to razmišljala. Sem letela v Mullerja po novo pilico, po nove lake, po nove sence za oči....pa puder In zdaj imam tako čedne nohte. Pa končno sem si populila obrvi Bravo za ta podforum
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 19.2.2007 21:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh, jaz sem se celo ze dvakrat namazala! Ok, res, da je pust, pa vseeno .. sem se lepo LP, Ribica
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 19.2.2007 21:59:29
|
|
|
|
muška
|
he he jaz sem danes šetala po mestu in sem si tako čisto brez veze kupila dve šminki in senčilo
|
|
|
|
RE: Ste se tudi ve zamislile 21.2.2007 15:11:18
|
|
|
|
Shorty_
|
ja tudi moje obrvi so končno dobile obliko prvič po porodu zvečer si bom pa nohtke nalakirala končno po dolgem času z barvnim lakom
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?