Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 15:01:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Hu:hudicek:Anita je spet doma, naša mala tečka ne spečka tudi... Imam pa kup vprašanj (so me tete, sosede itd. zaspule z nasveti...): - kaj za :hudicek: pomeni 'premočna' hrana za dojenčka? (po tem naj bi imela prinčipesa malce rdečo rito, pa ji ne dodajam začimb, soli, sladkorja...):zmeden2: - vem, da mamicam mleko z meseci ne 'zvodeni', ampak hočejo me prepričati, da je tako:zmeden2: - menda otrokom, ki ne spijo ponoči, najbolj pomaga gres, sladek. (ji ga občasno naredim, zasladim ga s suhimi marelicami ali rozinami - rezultat spanje=0) - glede tega, naj jo ponoči pustim jokati, pa so, kot tule na RR, mnenja deljena :zmeden2: :zmeden2:
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 15:11:20
|
|
|
|
HuAnita
|
:ups: :ups: :ups: Ja, nepismena, kot vedno! Pa MALO neprespana, potem pa tlele pacam RR. No, saj veste, kaj sem mislila...;)
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 15:33:48
|
|
|
|
mtd
|
- premočna hrana, ej js še nism slišala za to, rita pa itak - Bepanthen pa sej veš, premočna hrana, nimam pojma:zmeden: po moje kak izraz iz prejšnjega stoletja, ko še niso babice poznale vseh diagnoz pa smo mogle nekam- v kako kategorijo, spravit kake rdeče rite, hihi - zvodenelo mleko, mogoč gre za to, da otrok razvije potrebo po še čem zraven mleka, pa mleko ne more bit vodeno:zmeden: - ej, če ne spi, ne bo spala, pa sej Pina bo nekoč tud spala, vsaj poleg kakega pubeca, če ne prej, hihi, smpak takrat no ... ne vem, če bo spala, hehehe - jok ponoči:zmeden: sama najbolja poznaš sebe in svojo pupiko lp
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 15:56:23
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo, je mtd namesto mene že vse napisala! Edino za rdečo ritko še tole: nekatere mamice so pisale, da so imeli otroci po določeni hrani rdečo ritko, pač neke sorte alergična reakcija. Napogosteje je šlo za paradižnik ali citruse.
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 15:59:46
|
|
|
|
viv_
|
JA ampak se mi zdi da se mleko spremeni - na začetku ko sem si ga črpala je bilo res mastno in gosto, potem je bila pa samo še nekaka sirotka (že na pogled) - probavala pa nisem. Če je hrana preveč začinjena se lahko vname - pomoje da je pod močna hrana mišljena preveč začinjena hrana. LP
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 16:02:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, mleko se spreminja primerno starosti otroka. Pri osmih mesecih ni več edina hrana, zato ni več tako gosto, še vedno pa vsebuje pomembne snovi.
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 16:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo jaaa :) A se vidimo jutri?:rozica:
|
|
|
|
Ste me kaj pogršale-ina zakaj ne? :-) 10.6.2005 16:57:32
|
|
|
|
Anonimen
|
premočna hrana je vrjetno res preveč začinjena al neki mleko se tut men zdi da na nek način zvodeni. tisi recimo pri 4. mescih moje mleko ni več zadostovalo tolk da bi jo nasitilo, čeprov sem ga mela za izvoz. tut če sem ga napumpala je blo vidt vodeno že kr zelenkasto prozorno, prvemesce pa gosto belo celo rumenkasto. enim otrokom pomaga gosta hrana da bolje spijo enim pa čist nč lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?