|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ste kaj kupili v Mercator Tehniki??
27.9.2012 11:35:18   
tajtaja
Če ste kaj kupovali, ste na računu dobili kodo, ki jo lahko tisti, ki imamo elektriko preko GEN-i izkoristimo za odbitek kilovatov (pač odvisno od zneska nakupa).

Ne rabim nič drugo, kot tisto kodo.
Če kdo tak račun ma in ga sam ne more iskoristit, bi najlepše prosila za kodo (na zs), kere jasno-vsak evro štejeuser posted image .
Hvala!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ste kaj kupili v Mercator Tehniki??
27.9.2012 16:48:31   
Dubraska
To bi pa tudi meni/nam prav prišlo. Je kaka dobra dušica še zame? Hvala!

Brigaj se zase!

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2012 19:02:47   
SMT3
A ste zadovoljne s cenami Gena-a?Je cenejši?

(odgovor članu Dubraska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2012 7:09:55   
tajtaja
user posted image Jaz sem zadovoljna. Najlepše pa mi je, da plačujem točno po p orabi in se mi ni bat poračunov. Glede na to, da kurimo z TČ, prav znam koliko keri mesec zakurimo.
Cene pa kar držijo na obljubljenem!

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2012 6:30:41   
SMT3
Lepouser posted image Zdaj naj bi šla itak poraba plina dol...Bomo vidli :)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2012 14:45:15   
tajtaja
Nič šopinga?
Sigurno ma kdo kakšen račun, pa ne rabi kode!user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2012 15:55:02   
enea
a mi poveš kolikšno položnico imaš na mesec,cca. poraba,..?? Meni bodo sedaj 1.11. priklopli Gen-i elektriko, 1.12. pa še plin,..

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2012 11:45:18   
tajtaja
Dve gospodinjstvi (naše je 7-člansko, drugo 2 osebi) poleti okrog 90€. Ko pa se začne kurilna sezona, pa pridemo tudi do 240 v tistem najbolj mrzlem mesecu. Potem pa spet postopoma navzdoluser posted image .
Mi smo šli pred leti na GEN-I in to v zimskem mesecu (se grejemo na TČ) in je bil prvi mesec brezplačen. Že s tem smo fajn prišparali in od takrat se elektrika še ni dvignila (vsaj zdi se mi).
Všeč mi je tudi, da mesečno javim porabljene KW in tako ni panike ob kakšnem poračunu ali pa kot takrat, ko nam je verjetno več kot pol leta števec na nizki tarifi miroval in smo kljub mojim varčevalnim ukrepom (nižja-visoka tarifa) plačali samo visoko.
No, takrat sem se definitivno odločila, da gremo z Elektra, ker nam niso hoteli priznati nobenega popusta, čeprav je števec njihov in naša napaka toliko kot njihovauser posted image .

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?